Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jun 2025, 10:42

Autoru Poruka
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:34
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Žex je napisao:
Komsinica je napisao:
Sabor u Guci je poceo. Ono sto je specificno za ovu godinu je to sto su mnogi orkestri bojkotovali ucestvovanje zbog novih pravila koja naginju ka namestaljkama. Govorilo se i o anonimnim pismima i raznim zavrzalamama. Kako god, bitno je da pijandure ne sedaju za volan i ne izazivaju saobracajne nesrece. Na sve ostalo cemo mozda jednog dana navici. Kako ko.

Kakav crni bojkot...Bio sam sinoć i na sve strane samo cepa truba...
Od pijandura nema ništa. Kontrolni punktovi su na svakom ćošku i nema teoretske šanse da prođeš sa više od 0,3 promila...
Sinoć dok smo se vraćali drugar koji je vozio duvao je u dreger dva puta u povratku....

Cacani su, cujem, dobro organizovali kontrolu. Nadam se da im niko nece promaci.
Kazu da su nekoliko vecih orkestara bojkotovali, jer se navodno vec zna ko ce biti pobednik.
Ne moze ni da se primeti da neko nedostaje, kada na sve strane ima trubaca.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Komsinica je napisao:
Žex je napisao:
Komsinica je napisao:
Sabor u Guci je poceo. Ono sto je specificno za ovu godinu je to sto su mnogi orkestri bojkotovali ucestvovanje zbog novih pravila koja naginju ka namestaljkama. Govorilo se i o anonimnim pismima i raznim zavrzalamama. Kako god, bitno je da pijandure ne sedaju za volan i ne izazivaju saobracajne nesrece. Na sve ostalo cemo mozda jednog dana navici. Kako ko.

Kakav crni bojkot...Bio sam sinoć i na sve strane samo cepa truba...
Od pijandura nema ništa. Kontrolni punktovi su na svakom ćošku i nema teoretske šanse da prođeš sa više od 0,3 promila...
Sinoć dok smo se vraćali drugar koji je vozio duvao je u dreger dva puta u povratku....

Cacani su, cujem, dobro organizovali kontrolu. Nadam se da im niko nece promaci.
Kazu da su nekoliko vecih orkestara bojkotovali, jer se navodno vec zna ko ce biti pobednik.
Ne moze ni da se primeti da neko nedostaje, kada na sve strane ima trubaca.

Sinoć i nije bila neka velika gužva, ali kontrola alkoholisanosti vozača bila je na nivou.
Neki orkestri bojkotovali su sabor, jer je promenjeno pravilo u izboru kompozicije i sada će svaki orkestar morati da spremi kompoziciju koju odredi žiri, a ne da oni dođu sami sa spremljenom kompozicijom koju su vežbali celih godinu dana. To je razlog zašto su neki rešili da bojkotuju...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:55
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Ah ova stampa opet laze.
Mada, na tv je bio neki trubac i pokazivao anonimno pismo koje je dobio, lik je vodja nekog orkestra koji se nije pojavio. Nisam imala vremena da otpratim o cemu se radi, osim da se vec zna ko ce da pobedi. A sta je sve pisalo u tom pismu, pojma nemam.
U svakom slucaju, nadam se da nece unistiti takvu jednu manifestaciju. Jeste da su mnogi u svemu tome videli dobru zaradu, pa su podigli cene prilicno, ali dobro... ko voli nek izvoli.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:59
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Pokušavaju(li su) da srozaju i upropaste Guču št mi je totalno neshvatljivo.
Ko je trebao reagovati ni sama ne znam ,ali znam da je ove godine,barm što se medija tiče,sve daleko manje,kao neka sporedna stvar.
Drago mi je štoje u reali drugačije. [001_smile.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:07
Korisnikov avatar
rang
rang

Od srozavanja nema ništa... Narod jednostavno voli da dođe tamo. Iskreno da vam kažem možda jedan posto posetilaca zna ko učestvuje na takmićenju, a ostali su tu samo da bi pili i provodili uz zvuke trube na ulici... Samo takmičenje nikoga ne zanima... Verujte mi... Godinama idem tamo i tako je... Juče je došla hrpa stranaca. Već juče su bili pijani kao majka... Spikao sam sa nekim špancima i rekli su mi da su stopirali sve do Guče. Kod ''trubača'' su samo stranci i da vidite kako smešno igraju, pali bi na dupe... Cirkao sam juče neku rakiju sa njima. Bio sam sa svojom sestrom i ne mogu da se takmičim ni sa njom ni sa njima... Oni bre piju kao da je takmičenje...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:11
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

[zenskismeh.gif] ...E Žex...sva ta priča mi je poznata mada nisam bila...ali jeste moj sin,to sam ti pričala...ove godine će izostati iz opravdanih razloga...ali prošla godina mu je baš bila burna,da mi je na Guči izgubio mobitel sa svim brojevima...ljubi ga majka... [stomitesko.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:17
Korisnikov avatar
rang
rang

Ćuti dobro je da je izgubio samo mobilni... heh
Idem opet u petak, pa ću vam prepričati događaje-.-.

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:22
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Ma sa svim tim manifestacijama pokusavaju nesto cudno da urade. Neka frka je vezana i za Exit, apelovali su da narod dodje da ne bi "zatarabili", a oni koji su bili tvrde da su se super proveli. Ne razumem iz kog razloga imaju potrebu da sve upropaste. Nesto se muti i oko Beer festa. Iskreno, drago bi mi bilo kadas ne bi okolo motali grandovci, vec mi je pun voz kockica i njih i ostalih (nek mi ne zamere ljubitelji i navijaci) xaxaxa

Oho grobar dobio kartoncic i to najlepse boje na svetu xexexe i bugarin dao golcic nekom nepoznatom golmanu. Odose komsije kod nas u Ligu Evrope.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:27
Korisnikov avatar
rang
rang

Najjači su ovi iz Dveri, pokreta 1389, Obraza, i ostalih kvazi-nacionalističkih organizacija.
Kažu, bojkotujte Beer Fest jer pada u vreme Gospojinskog posta.
Još će da nam uvedu neki hrišćanski šerijat... Strašno. Svako ko posti taj neće ići na Beer Fest, a svako ko želi da se provodi neka tako i uradi...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:31
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Aha. Sve vernik do vernika i to oni novopeceni koji za Svetog Nikolu sluze i pecenje, a kazu: "bitno je da ima i prebranca i malo ribe".

Lele, da li ce onaj sekretar opet da gadja publiku xaxaxa Nikako da prikazu lozu.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu