|
Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena je napisao: Kakve su sanse da se popravi kocenje foruma...i u cemu je 'kvaka'? ne ona kvaka od Naopakog i Laki..nego..znas na sta mislim  ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
a ne ne, nije to nasa kvaka, to je njegova izvinite, molicu lepo 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
MeGi je napisao: Da li ti je neko nekad pevao serenadu ispod prozora? Jesi se nekada napila? ili si od onih sto su prirodno pijani ceo zivot? axxaxa salim se Jeste...i prepješačio pola Sarajeva da dođe do mene... Jesam se 'podnapila',ali nikada toliko da ništa ne znam.Znači blago opijanje,nikako totalka. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Molena je napisao: Kakve su sanse da se popravi kocenje foruma...i u cemu je 'kvaka'? ne ona kvaka od Naopakog i Laki..nego..znas na sta mislim  Forum će biti popravljen...i sve vezano za forum... Ne znam ja tačno gdje je 'kvaka',ali postoje stručnjaci za sve. Molim da budete strpljivi još malo i sve će biti kako treba. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Senka je napisao: LaYa je napisao: Zasto dopistas Pitu da nas zove polovnjacama, sirotinjom, glupim, nesposobnim... i ostalim pogrdnim imenima? Posebno kad mu se niko ne obrati, kao ja na primer.
ako je bilo pitanje, izvinjavam. Hm....ovako...sa Pittom je većina vas daleko bliža i bliskija od mene...Pišete i mimo foruma,rade mejlovi,skajpovi,razmjenjuju se fotke...iz kupatila,kade...itd...postanete bliski...pa se posvađate...pa se pođete vrijeđati po forumu...i onda od mene tražite da budem policajac... I možda bih mu i zabranila da i vi ne provocirate njega i da ne znam pozadinu sveih vaših čarki.Uostalom,šta vas briga šta misli bilo ko od nas,kada svako od nas zna ko je i šta je? Mene lično ne može uvrijediti niko. Ne govorim da sam se uvredila, jer mene ne moze da uvredi ili povredi jedan Pitt, mene moze samo da u tom trenutku natera da se izlogujem, jer nisam ovde dosla da trpim tudja podbadanja i lecenje nekakve sujete. Ne mogu govoriti u tudje ime, samo u svoje pa s'toga mogu da kazem, da niti pisem sa njim, niti sam ikad pisala. jednu sliku mi je poslao,, slicnu onoj na atributima kada sam ja mislila da se on zeza a on bio ozbiljan. Nikakvi mailovi, skajpovi i ostalo. Nisam ga vredjala niti dirala, samo ignorisala jer ga ne smatram osobom na koju cu trositi slovo. Mislim da ovde ima puno nas koji su komunicirali sa njim isto koliko i ja. To, da ti nisi zandar, a trebala bi biti, ipak si nekakva ovde ipak vlast, zar ne? Da bez povoda ne moze doci i reci nekome da je glup, ovakav i onakav. To je moje misljenje, ne i tvoje. Nemam pitanja, samo stav.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Senka je napisao: LaYa je napisao: Zasto dopistas Pitu da nas zove polovnjacama, sirotinjom, glupim, nesposobnim... i ostalim pogrdnim imenima? Posebno kad mu se niko ne obrati, kao ja na primer.
ako je bilo pitanje, izvinjavam. Hm....ovako...sa Pittom je većina vas daleko bliža i bliskija od mene...Pišete i mimo foruma,rade mejlovi,skajpovi,razmjenjuju se fotke...iz kupatila,kade...itd...postanete bliski...pa se posvađate...pa se pođete vrijeđati po forumu...i onda od mene tražite da budem policajac... I možda bih mu i zabranila da i vi ne provocirate njega i da ne znam pozadinu sveih vaših čarki.Uostalom,šta vas briga šta misli bilo ko od nas,kada svako od nas zna ko je i šta je? Mene lično ne može uvrijediti niko. Ne govorim da sam se uvredila, jer mene ne moze da uvredi ili povredi jedan Pitt, mene moze samo da u tom trenutku natera da se izlogujem, jer nisam ovde dosla da trpim tudja podbadanja i lecenje nekakve sujete. Ne mogu govoriti u tudje ime, samo u svoje pa s'toga mogu da kazem, da niti pisem sa njim, niti sam ikad pisala. jednu sliku mi je poslao,, slicnu onoj na atributima kada sam ja mislila da se on zeza a on bio ozbiljan. Nikakvi mailovi, skajpovi i ostalo. Nisam ga vredjala niti dirala, samo ignorisala jer ga ne smatram osobom na koju cu trositi slovo. Mislim da ovde ima puno nas koji su komunicirali sa njim isto koliko i ja. To, da ti nisi zandar, a trebala bi biti, ipak si nekakva ovde ipak vlast, zar ne? Da bez povoda ne moze doci i reci nekome da je glup, ovakav i onakav. To je moje misljenje, ne i tvoje. Nemam pitanja, samo stav. Takodjer ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) i moj stav. Joj Laki sto ja volim kad se ti raspises..jesam ti vec rekla da te ovoono :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Layo,ja sam odgovarala na TVOJE pitanje uopšteno a ne o tebi. Čačkate i vi njega,pa da vas sve banujem??? I iskreno mislim da svi ponekada pređemo granicu u ponašanju na forumu.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
jbg taj stav je mnogo njih ali se ne usudjuju napisati...to je i moj stav zlo se uvuklo u redove i ma koliko bilo dobro za forum ne valja za ljude koji su na njemu Volim Senku i uvek cu biti tu zbog nje ali Pitt je zlo zla i to je moje misljenje Senkic suknjica ili kratke gace?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Meni je doticni na ignore tako da ga vise ni ne citam, al' podrzavam sve sto je Laza napisala...
Poslednji put menjao Zlobni dana 15 Jul 2013, 00:38, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Naopak je napisao: jbg taj stav je mnogo njih ali se ne usudjuju napisati...to je i moj stav zlo se uvuklo u redove i ma koliko bilo dobro za forum ne valja za ljude koji su na njemu Volim Senku i uvek cu biti tu zbog nje ali Pitt je zlo zla i to je moje misljenje Senkic suknjica ili kratke gace? Suknjica ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 144 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|