Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Moooooo ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif) , ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) cuj nju vid Iskre i sve isto pa nije valda da si pomislila da ču zavOle, zimu pod stare daneeeeee pa šta reČi a ne zaplakatiiiii ič se ja ne menjam što vOlem voOlem a što ne volem.. ne vOlem thats it Mo.. curo, gde si,kako si ..sta ima ..i sta nema Raport.. podKitno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jbt ovoliki post nisam napisala ima godina .. garant
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Iskra je napisao: Moooooo ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif) , ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) cuj nju vid Iskre i sve isto pa nije valda da si pomislila da ču zavOle, zimu pod stare daneeeeee pa šta reČi a ne zaplakatiiiii ič se ja ne menjam što vOlem voOlem a što ne volem.. ne vOlem thats it Mo.. curo, gde si,kako si ..sta ima ..i sta nema Raport.. podKitno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mo..aj val ju tu ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
da mi Vučica ponovo piše sms poruke umesto druge ženske osobe
jer je željna pažnje i ljubavi
zato što je ružna ko lopata
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Zivot je lep.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
da se više kradu bolesnici u bolnici nego na javnim mestima
a i da je sve više novih bolesnika na forumu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ReČ od koje se svaki muškarac plaši. JOŠ ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
da u ovom svinjcu đubrad dobijaju platu, kao ova spodoba gore
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
da bi plavuŠe s teveja trebale plaćati nadoknadu za looopetanje gluposti ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: da bi plavuŠe s teveja trebale plaćati nadoknadu za looopetanje gluposti ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) koje plavuse?
|
|
|
|
|
|