|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
JESS VALA TO JE NASTAVAK ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Iskra je napisao: JESS VALA TO JE NASTAVAK ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif) a ovo vako da svi čujemo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da jedva cekam da bude toliko vruce da gola spavam u krevetu i da sve otvorim trazeci neki vjetric i da se preznojavam pa da se u tri ujutro tusiram...i takooooo Dopizdilo mi ici u krevet sa cvokotom, pokrivati se sa jorganom i dvije deke, misliti se hocu li sa carapama ici u krevet ili ne...hocu li se istusirati prije spavanja ili mi to nije pametno jer je hladno, ustajati ujutro mic po mic izvlaceci dio po dio tijela ispod tople deke....misliiiiiiimmmmm, u pm dokle vise!!! jedino dobro je sto se skupis uz nekoga da ti je toplo,uvalis mu dupence s ledja hihi....ljeti obicno trazis vise prostora da se rasiris jer smo svi ljepljivii 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: Da jedva cekam da bude toliko vruce da gola spavam u krevetu i da sve otvorim trazeci neki vjetric i da se preznojavam pa da se u tri ujutro tusiram...i takooooo Dopizdilo mi ici u krevet sa cvokotom, pokrivati se sa jorganom i dvije deke, misliti se hocu li sa carapama ici u krevet ili ne...hocu li se istusirati prije spavanja ili mi to nije pametno jer je hladno, ustajati ujutro mic po mic izvlaceci dio po dio tijela ispod tople deke....misliiiiiiimmmmm, u pm dokle vise!!! jedino dobro je sto se skupis uz nekoga da ti je toplo,uvalis mu dupence s ledja hihi....ljeti obicno trazis vise prostora da se rasiris jer smo svi ljepljivii  Evo kažu da će za par dana temperature ići iznad 20°C...ljeto samo što nije! ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi kao sto rekoh tamo negdje..imam osjecaj da nam prodje vrijeme cekajuci vrijeme ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ceo zivot prodje u cekanju, cekaš da narastes, ceks bus, sastanak, cekas poljubac, cekas odmor, letovanje, zimovanje, cekas zaposlenje, cekas da zavrsis faks, cekas da stane kisa, cekas sunce...tako, moglo bi se do jutra 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da čekaš ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: ceo zivot prodje u cekanju, cekaš da narastes, ceks bus, sastanak, cekas poljubac, cekas odmor, letovanje, zimovanje, cekas zaposlenje, cekas da zavrsis faks, cekas da stane kisa, cekas sunce...tako, moglo bi se do jutra  EEEEE ovo moram kopirati i stopiratii 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da me male stvari tj sitnice uveseljavaju p.s. ne pomisljate na bezobrazluk, sram vas bilo
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
i to si tek danas zaključila razočaranje
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 39 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|