Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: Mozes li se rasplakati na filmove? Da mozes vratiti vrijeme samo jedan trenutak da popravis sta bi to bilo? o da,na notebook redovno ne bih niste manjala iako je bilo i dobrih i losih stvari,to je tako trebalo biti
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: NEMOJTE MOLENU STAVLJATI NA STOLICU VECERAS JER JA JOS MALO IDEM PLS
LaYa da li ti je bolji Novi Sad ili Beograd? Mislis li da je jutro pametnije uvjek od noci? Opisi jednom recju muskarce , generalno, ako mozes Kakvi te muskarci fizicki privlace? Osvrces li s ecesto na proslost ili vise gledas u buducnost? NS rules o da,uvek je baksuzi  vitki,generalno aj ako mora pre sam razmisljala kako je pre bilo,al shvatih da nemam nista od toga,lepo je setiti se al pravi buducnost da ne zalis za prosloscu
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: Jesi li ikada mijenjala gumu na autu? Jesi upoznala koga sa foruma i koga? Ides li u crkvu? Molis li se Boogu? Da si cura koga bi s foruma poderala ko dzak?  nisam da ne ne bih nikog,niko me toliko ne privlaci
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Novo Gledas li u ljudima prvo ono dobro, pa lose ili lose pa dobro? 2. Pratis li Bolji zivot, ocjeni tu seriju od 1 do 10? 3. Kad pises sa forumasima imas li osjecaj da neke dugo-licno znas? 4. Da li bi mi napisala da me volis Moram ici STVARNO NE STAVLJAJTE MOLENU SUTRA KAD BUDEM TU MOOOLIM VAS
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
TRT MORAS ODG I NA TA POSLEDNJA NISAM IH DAZBE SMISLJALA AJ ODOH PROVJERICU SJUTRA JESI LI ODGOVORILA
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Novo Gledas li u ljudima prvo ono dobro, pa lose ili lose pa dobro? 2. Pratis li Bolji zivot, ocjeni tu seriju od 1 do 10? 3. Kad pises sa forumasima imas li osjecaj da neke dugo-licno znas? 4. Da li bi mi napisala da me volis Moram ici STVARNO NE STAVLJAJTE MOLENU SUTRA KAD BUDEM TU MOOOLIM VASodgovoricu lose pa dobro ma cista desetka,znam napamet gigu moravca nekad imam,desava se to svima nama ne bih jer te ne volim onako pravo nego kao forumasa,a ne volim te pravo jer te ne poznajem zadovoljna?  Necu Molenu zbog Megi cek da vidim koga ima
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Mojne,javi se,ti si na redu