Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Kad ti ujutro zazvoni Alarm, da li odmh ustanes ili ga odlazes na 5 minuta?:) Tvoja uzrecica je.......? Psujes li mnogo? Citas li novine tamo gdje pisu cake za sex i ljubav Zasto svi misle samo na sex,sex,sex? hahahaha..nikada!!!, odlazem ga , i to ne jednom nego vise puta  Nemam uzrecice... Ne psujem...ne pristaje to ni jednoj zeni, iako ponekad da bi docarala situaciju moras i opsovati. Citam ponekad...i nasmijem se, a nekada nesto i pametno procitas...msm dadne ti ideju Sex...pitacu te za koju godinu hehehe 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: u cemu spavas? trenutno sam u mjestu gdje je uvijek ljeto gace i potkosulja ( a i nju nekada skinem pa se prekrijem plahtom...lijep osjecaj ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) )
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: Molena je napisao: Picard je napisao: izbaci manje bitnog Laya - Casual Picard - Sin Brutt Tw - Just Iskra - Naopak Žex - Komšinica ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Picard odlucio da me ukopa  Laya Picard Just Naopak Komsinica izbaci manje bitnog Casual - Sin Brutt Tw - Žex ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Sin Brutt Tw
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I je l sex najbitniji u zivotu jbt zivot? Sta si u horoskopu? Pises li dnevnik?axaxa
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
izbaci manje bitnog Žex - Casual hvala, nemam više pitanja ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Naopak je napisao: crvenokose spadaju u najlepse zene, a uz to su i najvatrenije Ovo je naopaki napisao na jednoj temi, molena i jel istina?:) ne bih znala...ja sma sebi lijepa iako je istina da crvenu treba znati nositi
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [pacov.gif] I je l sex najbitniji u zivotu jbt zivot? Sta si u horoskopu? Pises li dnevnik?axaxa Nije najbitniji, ali je bitan. Skorpija. Ne pisem..ponekad nesto nabacam na papir...neke teze, neke datume, ali dnevnik ne.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: izbaci manje bitnog Žex - Casual hvala, nemam više pitanja ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Zex i Casual Picard..ti si mi najbitniji sljedece pitanje...Hvala:*
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
hehehe e nema toga to je varanje  Žex - Casual izbaci manje bitnog ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
to si mu trebala odmah napisat:) Da mozes se mjenjat na kratko sa nekom poznatom licnoscu, sa kim bi?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|