Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Mo liz, Megi tebi samo zdravo znas ti zasto
Dakle Mo...jel volis kikiriki?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
izbaci manje bitnog Megi - Laya Uther - Casual Picard - Zlobni Trile - Sin Brutt Tw - Minnie Naopak - Boss Iskra - GiGi Just - She ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nisu crno bijeli..preporucujem sve i jedan da pogledas  Ne postoji definicija ljubavi..ne moze se ni jedan osjecaj opisati ili prenjeti na papir....a ljubav osjecas. Nije mi jako bitan...ali nije ni nebitan...treba drzati do sebe. Ma kao i svaka druga ljubav..ovisi koliko je bila jaka i intenzivna...kao sto napisah, ako se ne prenese u realu kao da je ostala samo na papiru..lakse je napisati volim te, nego reci isto to..pa valjda lakse i izblijedi.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Mo liz, Megi tebi samo zdravo znas ti zasto
Dakle Mo...jel volis kikiriki? obozavam ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: izbaci manje bitnog Megi - Laya Uther - Casual Picard - Zlobni Trile - Sin Brutt Tw - Minnie Naopak - Boss Iskra - GiGi Just - She ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) uh Picard..bezobraznice Megi Uther Zlobni Trile Minnie Boss Gigi She
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Moracu pogledat:)
Jesi li imala nekad dosta starijeg ili dosta mladjeg momka?
Ko ti vise nedostaje na forumu Sjajna ili Bubi?
Ko ti je najlepsi forumas?:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: Picard je napisao: izbaci manje bitnog Megi - Laya Uther - Casual Picard - Zlobni Trile - Sin Brutt Tw - Minnie Naopak - Boss Iskra - GiGi Just - She ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) uh Picard..bezobraznice Megi Uther Zlobni Trile Minnie Boss Gigi She ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Moracu pogledat:)
Jesi li imala nekad dosta starijeg ili dosta mladjeg momka?
Ko ti vise nedostaje na forumu Sjajna ili Bubi?
Ko ti je najlepsi forumas?:) do sada..stariji 4 godine mladji 8 godina Bubi zenski Megi, muski Picard
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Mo jesi li pronasla onaj spot od sinoc? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam jbt hahahaha zaboravila da sam ga i trazila vidis sad si me napomenuo da nisma ni pitala 
|
|
|
|
|
|