Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne spominji vreme,dekoncetrise me dok smisljam pitanja unervozim se -Da li i ti mislis da je Ceca kraljica majka -Mislis li da ne postoji glupo pitanje vec glup odgovor? - Sta mislis o ljudima koji sami sebi oduzmu zivot? - Da li si nekada dobijala neke nepristojne ponude od muskaraca? - Nosis li stikle? - Je l bi mene nekad puknula tiganjem po glavi?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ohoho...Laki e nije vam fer..moram sve iscitati..ko je bio i sta je rekao  Za koga mislis da je najNeiskreniji naforumu? Mislis li da fizicki izgled ima veze sa uspjehom u zivotu?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ovo mije najinetersantnije sa Layom Obavezno iscitajte....
Da li si ti misljenja da ako postanes zena-majka ne smijes kad kad opustiti se, izaci u diskoteku, popiti koju? jbt ako moze musko moze i zensko BRE
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MeGi je napisao: Ne spominji vreme,dekoncetrise me dok smisljam pitanja unervozim se -Da li i ti mislis da je Ceca kraljica majka -Mislis li da ne postoji glupo pitanje vec glup odgovor? - Sta mislis o ljudima koji sami sebi oduzmu zivot? - Da li si nekada dobijala neke nepristojne ponude od muskaraca? - Nosis li stikle? - Je l bi mene nekad puknula tiganjem po glavi? kraljica majka svojoj deci svakako,kraljica je u pogledu onog sto je napravila,a ovo ostalo...ne spajam sa muzikom,al zna se,ceca je mafija ne postoji ni jedno ni drugo mislim da su slabi,izbori se sa problemom,to je hrabrost,a u isto vreme dici ruku na sebe...ne znam jesam jednom,nesto poput isplatilo bi ti se nosim pre da,u zadnjih...dosta,ne
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mozes li se rasplakati na filmove? Da mozes vratiti vrijeme samo jedan trenutak da popravis sta bi to bilo?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
NEMOJTE MOLENU STAVLJATI NA STOLICU VECERAS JER JA JOS MALO IDEM PLS
LaYa da li ti je bolji Novi Sad ili Beograd? Mislis li da je jutro pametnije uvjek od noci? Opisi jednom recju muskarce , generalno, ako mozes Kakvi te muskarci fizicki privlace? Osvrces li s ecesto na proslost ili vise gledas u buducnost?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jesi li ikada mijenjala gumu na autu? Jesi upoznala koga sa foruma i koga? Ides li u crkvu? Molis li se Boogu? Da si cura koga bi s foruma poderala ko dzak? 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: NEMOJTE MOLENU STAVLJATI NA STOLICU VECERAS JER JA JOS MALO IDEM PLS
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: Ohoho...Laki e nije vam fer..moram sve iscitati..ko je bio i sta je rekao  Za koga mislis da je najNeiskreniji naforumu? Mislis li da fizicki izgled ima veze sa uspjehom u zivotu? Bubi kad pakuje Sjajna,odala se Senka kad glumi diplomatu Pitt,kad izmisljaw Molena kad kaze kako joj je tamo bas sve super Julija kad kaze da se ovde samo zeza a upne se da napise post od 8 strana Tw,kad glumi da joj je svejedno a udavia bi pola admin tima Ja,kad precutim misljenje da ne bi bilo opet svadje uh,svi mi,ovo sam izdvojila jer ja tako mislim Ima fiz izgled i te kako veze,to sam licno isprobavala
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: Ovo mije najinetersantnije sa Layom Obavezno iscitajte....
Da li si ti misljenja da ako postanes zena-majka ne smijes kad kad opustiti se, izaci u diskoteku, popiti koju? jbt ako moze musko moze i zensko BRE moze,naravnod a moze,al dama uvek ostaje dama
|
|
|
|
|
|