Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: Naopak je napisao: i ja navijam za zvezdu a nisam se ub'o na snalu hehehehe nisi ti nikakav navijac mozda trebam da se ubodem, pa cu tad biti, jel? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci ubo si se na nesto drugo  znaci fizicko Megi lose a muzicko znamo da nisi briljirala sigurno jer smo culi kako pjevusis hehehe nekako sma sigurna da ti likovno odlicno islo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
yes vidis kako znas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) molena jbt kad razmislim ja ni za sta nisam, al majke mi do 4 sam bila u horu, kasnije me sutnula, oni svi petice dobijali a ja morala uciti o kompozitorima njihova dela i biografiju ee jeste likovno sam imala uvjek 5
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
a sta si imala iz jezika...stranog ili domaceg 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nije jos imala strani jezik samo domace konzumira 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
joooj srpski ne spominji jbt onaj pismeni sastav cista glupost ja ne mogu napisat nesto kad oni zele jednom mi dosao dan, sjecam se bila neka tema vezana za lektiru Romeo I julija, ja napisala samo naslov, krenem da pisem, pa sve belilom izmrljam, i tako opet na kraju kec a engleski kao aj znam a nemacki ucila 8 godina a nista ne znam, bas me sramota ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: nije jos imala strani jezik samo domace konzumira  hehehehe Mo veceras si me mnogo puta nasmejala od srca...lepo mi vece bilo, hvala tebi i hvala svima bili ste divni ode Naopaki da spava pa se vidimo sutra....lepe snove vam zelim
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
laku noc mladicu lijepo sanjaj..nemoj kao ja 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jedino t i je osmjeh u zivotu besplatan
LN
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tako je Megi samo sto ga ljudi sve manje koriste
|
|
|
|
|
|