Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a Gigi jel ti to skidas ili online gledas?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
zaŠto su muškarci ljubomorniji od žena?????!!!!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zar jesu!??? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
a bas sam mislila da ovdje ima neko pitanje na koje cu znati odgovor kad ono siiiiipak 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sve ti znas...djavolcicu mali ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: a Gigi jel ti to skidas ili online gledas? Kako koju seriju/film...neke gledam online, a neke si skinem pa zalegnem u dnevnom i uživam. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Koristi li neko od vas sjemenke lana? Ja sam pocela da ih prakticiram svako jutro...umjesam ih sa kefirom/jogurtom...i zakon su mi. Zanima me kako ih vi koristite i jel bilo nekih promjena koje ste osjetili na pocetku konzumiranja?...tipa probava, stolica, crijeva....itd.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Da li neko zna sta je sa forumasicom Juliom? Ako neko zna neka napise. Da li je sve ok sa njom. Jednostavno je nestala, nadam se da je sve ok sa njom.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja sam koristila molena kada pravim projice onda pomjesam razne sjemenke stavljala sam i lanene nisam videla nikakve promjene 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jeste videli kako se seka aleksic stesala? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|