Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena ides kroz dzunglu i naletis na pitona...
a) useres se i pobegnes glavom bez obzira b) prodjes pored njega nonsalantno kao da ne postoji c) uzmes ga u ruke i odneses ga kuci da se igras sa njim
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zex..to je to...to su one laganice na koje se pleše...uhhhh zivi sex.. ali imaju oni i onoh nekih brzih hitova..ovo je slusljivo i uz ove se bas fino plese...rumba 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zlobni je napisao: Molena ides kroz dzunglu i naletis na pitona...
a) useres se i pobegnes glavom bez obzira b) prodjes pored njega nonsalantno kao da ne postoji c) uzmes ga u ruke i odneses ga kuci da se igras sa njim userem se od straha, ali prodjem pored njega, nonsalantno ga iskuliram ali se vratim pa ga kuci povedem..sazalim se hahah ja budale hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Molena zarobi te kanibalsko pleme, vezu te za drvo, krenu da potpaljuju vatricu i da seckaju luk, i pitaju te imas li zadnjih zelja?
Sta bi odgovorila?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da me povegete...bicu im ukusnija
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zlobni je napisao: Molena zarobi te kanibalsko pleme, vezu te za drvo, krenu da potpaljuju vatricu i da seckaju luk, i pitaju te imas li zadnjih zelja?
Sta bi odgovorila? E ovaj Zlobni me uvek zasmeje Pozdrav bro... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da li u Kinšasi veruju u vudu magiju i da li su sujeverni kao mi ?
Čega se najviše plaše ?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sta vjeruju...praktikuju to ima toga na svakom koraku..bas su poznati po tome ako ne ide kod doktora ide kod vudu maga...on ce pomoci sigurno ma bjezi..strasnooo cega se boje....individualno je od covjeka do covjeka meni su recimo mnogi rekli da sma luda i hrabra jer sam zmiju stavila oko vrata da oni ne bi , nema sanse  ali generalno....nemaju neki strah...cega se oni mogu bojati zive na zemlji sa minimlano icega i nemaju velika ocekivanja od zivota samo nek je muzike, plesa i pjesme
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Pozz Zexinjo Moli da zamislimo da si kao beba prezivela pad aviona u dzungli, usvojila te zenka gorila i dojila te, posle si pocela da se druzis sa panterom i sa orangutanima... I sad ti napunila 25, dodje neka civilizacija u dzunglu i vide te, odvedu te kod njih. E moje pitanje je kako bi tada znala koji je pravi muskarac za tebe kada nisi videla ni jednog do tada?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahaha Zlobni  neki šumski čovjek kao orangutan...da je smedj i da ima duge ruke, izbacenu vilicu, visoko celo i da je brz poput pantere 
|
|
|
|
|
|