Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa da Zato ti i slušaš vesnu zmijanac
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vidim da si i ti porasla konacno razmisljas pametno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Maksimalno sam se uozbiljila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Maksimalno sam se uozbiljila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa da se ne lazemo i tebe stizu godine 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa da se ne lažemo u pravu si I što mi to spominješ Kad ja želim da zaustavim vreme Da uvek budem mlada luda da pijem drogiran se izlazim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Pa da se ne lažemo u pravu si I što mi to spominješ Kad ja želim da zaustavim vreme Da uvek budem mlada luda da pijem drogiran se izlazim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) samo nemoj da se zacementiras u kineskoj radnji sve ostalo je manje -vise ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ne radim kod kineza odavno Trenutno ne radim nigde Uživam u životu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ma ne radim kod kineza odavno Trenutno ne radim nigde Uživam u životu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) fala Bogu ta tvoje euforija ne moze da mi izleti iz ekrana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Moram popiti malo vode ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|