Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
-Prodajem svinju, crvena metalik, kompletna oprema. Može i zamena za magarca koji ovo čita.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Molena je napisao: trazim net ljubav/frajera ? nije mi dovoljna realna pa bih malo da zacinim svoj zivot…a nije prevara kazu…i cini mi se da je samo ja nemam  sve OZBILJNE ponude saljite na pp. Hvala....veselim se unaprijed:) samo dvije ponude sam dobila na pp ... porazavajuce za mene  jedna ponuda je slatka i saljiva, druga je neozbiljna i simpaticna hvala mladici ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
al da na skypu budeš golišava 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
bolje se da porkije sigruno je siguron
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
u slucaju da na ovom forumu postoji neka fina, dobra, krhka zenska dusica, neka mi se ne javlja neka mi se javi ona koja nema savesti kajanja i prioritet su joj razvrat i blud
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
te su se vec meni javile
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
casual je napisao: u slucaju da na ovom forumu postoji neka fina, dobra, krhka zenska dusica, neka mi se ne javlja neka mi se javi ona koja nema savesti kajanja i prioritet su joj razvrat i blud na ovom nema.. ovde su sve dvometrašice ..kilograma od 90 -100..110 al na forumu do nas ima takvih nežnih sitnih zgodnih takodže neophodnih itd itd ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
salim se ja Iskra, ovaj forum i forumasi su najbolji ne treba nam forum do nas. Forumasice dozivljavam kao svoje virtualne prijateljice i ne bih vas menjao ni za kakve druge ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e Cas da mi sad nisi reko ja bi zivela u zabludi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa naravno da se šališ.. ja to drugačije nisam ni shvatila ( tvoj oglas) nego kao šalu ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|