Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta li je ovom gore smijesno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
....sta li sada Molena radi☺
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mislis sada ili sta sam radila 05 Nov 2015 u 23:39 ? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Minut do 12 Na to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
evo cekaj da vratim film  pa vjerovatno spavala....vodim zdrav zivot totalno u zadnje vrijeme ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
molena i zdrav zivot ne idu u istu recenicu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: molena i zdrav zivot ne idu u istu recenicu pa dobro ja nisam stroga prema sebi i dalje upraznjavam i zivim kao sto zive svi mladi, neeee ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) , ali ja zivim zdrav zivot imam para i mogu paziti kako da se hranim jer za zdravu prehraniu treba love da budemo iskreni...na zalost i vjezbam cesto ali i izlazim i povremeno pijem i povremeno zapalim...i takooo pojedem pilece filete sa umakom od bijelog luka, persina i ulja, sa puno majoneze u 3 ujutro u grilu heheh ali istrosim ja to na razne zdrave nacine... a i razuzdanih izlazaka je sve manje i manje (ekskluzivna vijest ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) )
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: LaYa je napisao: molena i zdrav zivot ne idu u istu recenicu pa dobro ja nisam stroga prema sebi i dalje upraznjavam i zivim kao sto zive svi mladi, neeee ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) , ali ja zivim zdrav zivot imam para i mogu paziti kako da se hranim jer za zdravu prehraniu treba love da budemo iskreni...na zalost i vjezbam cesto ali i izlazim i povremeno pijem i povremeno zapalim...i takooo pojedem pilece filete sa umakom od bijelog luka, persina i ulja, sa puno majoneze u 3 ujutro u grilu heheh ali istrosim ja to na razne zdrave nacine... a i razuzdanih izlazaka je sve manje i manje (ekskluzivna vijest ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ) budi sretna dok hranis samu sebe, gustaj dok mozes vidit ces kad dodju sitna dica
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bolje sitna dica nego nego 'veliko dite' 
|
|
|
|
|
|