Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Jedete li vi salatu u januaru ili ste svi na nekim prasetinama ? 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jedem cveklu, i to onu organski gajenu. Kupus, crvene paprike... Juce sam jeo šeri paradajz, zeleni krastavac, sve to sa maslinovim devicanskim uljem i boleo me stomak. Nije vreme za tu vrstu salate. šeri paradajz mi je nekako mirisao na naftu 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa odakle sve to ti iskopa u ovo godisnje doba ? Nije ni cudo da ti mirisalo na naftu  dobro da nije na naftalin ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Ima tog paradajza i po vecim marketima a ima i na pijacama. Nista ne valja. kao sljive zelene ima ukus. A krastavac je ok, i mirise onako lepo. Ali sve je to puno pesticida, pod reflektorima raslo uz redovnu vakcinaciju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Ja ne jedem nista sto je nasilno uzgajano ... sacekam lepo iz baste 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Niki,tako i treba...ove godine ću i ja nešto posaditi pored vikendice...ebemliga,ima da uspije... 
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Senka je napisao: ...ove godine ću i ja nešto posaditi pored vikendice...ebemliga,ima da uspije...  Uspeće ako bereš za rose 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Ahaaaa...ne vjerujem da ću baš ja tako uraniti... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
casual
|
|

*

|
Opet cu da vas davim sa povrcem  ja nisam 20 godina probao pravi paradajz. i pre godinu dana jedan moj prijatelj mi kaze da on u svojoj basti (on zivi u resniku, to je prigradsko naselje) ima pravi paradajz i svo povrce. svake godine on cuva seme i onda ga nekako presadjuje. i dao mi je par kilograma da probam. To je nesto neverovatno, nesto sto nema veze sa paradajzom koji mi kupujemo na pijacama. A paprike, neke sve male, krive a mirisu fijuuuuuu... Ali proizvodjacima se ne isplati jer moraju da brinu o tom uzgoju, manji je prinos i zarada i onda koriste ono seme iz kesica. Eto, bas sam profi agrarni savetnik za ovaj forum 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Ja recimo ni jagode ne kupujem na pijaci ... sramota sta su uradili od tog voca ... zagrizes pa ti skripi pod zubima kao da zvaces gumu za bicikl ... a istruli cim doneses kuci .... zato nek su domace i nek su sitne ali su prave
|
|
|
|
|
|