Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mali, sitnice ali zanimljivi jer su povezani nekim dogadjajem, pricom, ili tako nesto
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
br 39.
Kad te neko iznervira , koliki ti je prag tolerancije? Psujes li , lomis mozda sve sto dohvatis ili pak sve ugusis u sebe ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ha, ovo drugo ne sigurno
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Trile je napisao: bas sam ljakse, i zglobni moze da mi zavidi, ispao sam veci seljak cak i od njega (zglobni, sala mala, ovo za seljaka, nema veci od tebe) Ne mozes biti veci seljak od mene nikad.... nema teorije ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pa to i kazem
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
I za veceras zadnje pitanje , znaci ostade mi za sutra jos 10....
br 40. Da li bi prisustvovao porodjaju ?
(moram i ovo da obrazlozim , danas sam videla tate koji su se raznezili kad im se zena porodila . Po strucnjacima bitni su prvi dodiri za bebu a ove mame su se poradjale carskim rezom. Tako da tata uzeo na svoje grude tek rodjenu bebu. Pa me zanima , da li bi voleo da si prisutan dok ti se supruga poradja ?)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
zasto da ne, ali tesko da ce jos koji put to da bude
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Trile je napisao: zasto da ne, ali tesko da ce jos koji put to da bude Nikad ne reci nikad , sem ako nisi siguran u to . Prema tome ... Hvala i veceras na odgovorima i sto si bas strpljiv na ovoj vrucoj stolici i ako je napolje pakleno. Da ti sad poklonim video o kojem sam malo pre pricala , nadam se da ce ti bar delic atmosfere docarati. Jer ipak je rodjenje deteta najsretniji dogadjaj u sudbini jednog coveka ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) I da dodam samo ovakvu privilegiju imaju tate u Madjarskoj ....
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Posto sam stigla do zadnjih 10 pitanja moracu da dobro razmislim ....
br 41.
Pamtis li ukus prvog poljubca?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
kako ne, orbit zvaka