Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Trile je napisao: taj vise ne dolazi mene salje kao zamenu ozeni me da ne moram svaki dan na posao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
tek bi onda morala
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Trile je napisao: tek bi onda morala ma salim se de smo mi za nesto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
 jbga od čobana ni traga a kam glasa ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
TRazim nekog ko ce da provocira She ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahah Iskra , taj tvoj ima jos jednu vrlinu hvata muve:))
muvoklepalo ahahaha sorry ali smjesno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
trazim net ljubav/frajera ? nije mi dovoljna realna pa bih malo da zacinim svoj zivot…a nije prevara kazu…i cini mi se da je samo ja nemam  sve OZBILJNE ponude saljite na pp. Hvala....veselim se unaprijed:)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: trazim net ljubav/frajera ? nije mi dovoljna realna pa bih malo da zacinim svoj zivot… a nije prevara kazu…i cini mi se da je samo ja nemam  sve OZBILJNE ponude saljite na pp. Hvala....veselim se unaprijed:) moja ženka na papiru kaže da je duševna prevara najgora kad sam se ljubaviso na netu dve godine, dnevno po osam sati od tada dolazi u ponoć kući ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Menjam kuku od fiće za kuku od stojadina. Šifra: "Kuku meni,kuku tebi"