Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Jul 2025, 12:25

Autoru Poruka
SHE
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 20 Sep 2014, 20:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

Koliko Senka ima godina?
A koliko Gorstak?

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 20 Sep 2014, 20:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Pitam se šta je sa Anjom?

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 20 Sep 2014, 23:29
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

pa ti odlaziš SHE. što ?

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 20 Sep 2014, 23:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Fali mi ljubav

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 21 Sep 2014, 10:12
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

[pusicica.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 21 Sep 2014, 14:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Jel spavate nedeljom po podne

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 22 Sep 2014, 08:58
Korisnikov avatar
*VIP*

Juce sam upoznala lika koji se bavi astrologijom i toooooo...studirao je on to i sve po pe-esu.
Msm ja sam ljudi tako skepticna prema tome, tj takve stvari bezobrazno izazivaju smijeh kod mene. Medjutim nakon druzikanja, njemu se svidjela moja energija kaze, i on bi jako zelio da ja dodjem kod njega na termin i da on meni napravi natalnu kartu ( sta od to bilo) i tako ...jednostavno ga zanima.Trebam mu samo doci sa datumom rodjenja, mjesom rodjenja i vremenom.
Njega zanima vise nego mene to nestoooo...i kazu mi ovi oko njega da ga nisu vidjeli da je ikada ikoga nagovarao.
Inace je tip full fullova zauzet, sto je takodjer nesto sto mi je bilo jako smijesno i nevjerovatno...Pa cuj, tretman kod njega od sat vremena kosta 50-60 KM, sto je nekih 30 eura..A kriza, a njemu gori od posla....kako jbt, jel su ljudi pobudalili!? Pricao je on svakakve price i situacije koje mu se desavaju kroz posao a vezano za posao.
I uglavnom...ubacio mi je musicu u glavu, svaka mu cast jel. I ja sad nisam pametna...pristati na tu lakrdiju ili jednostavno zaignorirati takve stvari kao i sada.
Nije da ne vjerujem,...a mozda i ne vjerujem hahah, ali ne znam. Bilo je tu ljudi u drustvu koje znam dugo i kao mnogima od njih je rekao i prorekao sta ce se desiti i sve tooooo...bilo je tu primjera koliko hoces. Nije balavac...covjek je studirao to, srednje cetrdesete godine..pomalo feminiziran hehe.
Ali kud se bas mene svezao...joooooj,.... dragi forume, sta da radim !? :D
Msm nije zaebancija..ozbiljno pitam...ima li neko iskustva s tim i sta sada???, sta mislite....nema Julie, ona bi meni odmah rekla sta i kako hehe .

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 22 Sep 2014, 09:22
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Molena je napisao:
Juce sam upoznala lika koji se bavi astrologijom i toooooo...studirao je on to i sve po pe-esu.
Msm ja sam ljudi tako skepticna prema tome, tj takve stvari bezobrazno izazivaju smijeh kod mene. Medjutim nakon druzikanja, njemu se svidjela moja energija kaze, i on bi jako zelio da ja dodjem kod njega na termin i da on meni napravi natalnu kartu ( sta od to bilo) i tako ...jednostavno ga zanima.Trebam mu samo doci sa datumom rodjenja, mjesom rodjenja i vremenom.
Njega zanima vise nego mene to nestoooo...i kazu mi ovi oko njega da ga nisu vidjeli da je ikada ikoga nagovarao.
Inace je tip full fullova zauzet, sto je takodjer nesto sto mi je bilo jako smijesno i nevjerovatno...Pa cuj, tretman kod njega od sat vremena kosta 50-60 KM, sto je nekih 30 eura..A kriza, a njemu gori od posla....kako jbt, jel su ljudi pobudalili!? Pricao je on svakakve price i situacije koje mu se desavaju kroz posao a vezano za posao.
I uglavnom...ubacio mi je musicu u glavu, svaka mu cast jel. I ja sad nisam pametna...pristati na tu lakrdiju ili jednostavno zaignorirati takve stvari kao i sada.
Nije da ne vjerujem,...a mozda i ne vjerujem hahah, ali ne znam. Bilo je tu ljudi u drustvu koje znam dugo i kao mnogima od njih je rekao i prorekao sta ce se desiti i sve tooooo...bilo je tu primjera koliko hoces. Nije balavac...covjek je studirao to, srednje cetrdesete godine..pomalo feminiziran hehe.
Ali kud se bas mene svezao...joooooj,.... dragi forume, sta da radim !? :D
Msm nije zaebancija..ozbiljno pitam...ima li neko iskustva s tim i sta sada???, sta mislite....nema Julie, ona bi meni odmah rekla sta i kako hehe .

Слушај, Могли, шта ће ти толики увод?
Добро, знамо да ниси скоро, овоно, али то ти је ко бицикло, само машеш ногицама!
Подржавамо те и нико те неће осуђивати што је феминизиран, чуј, феминизиран.
Само, ако ниси навикла на бек дор, скрени му пажњу, и реци му да ускуро долазим у Мостар... да, у комбинезону... ако не буде добар, набацићу га на канал и растурићу да до последњег завртња...
Сад, само изволи, ниси мала, имаш пушкице (шалабахтере) из средње, па прелистај...
Толико... И уживи се у радњу... фабуле
[slamka.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 22 Sep 2014, 09:27
Korisnikov avatar
*VIP*

E Mad stvarno si me sada...onoooooooooo bas bas. :(
Ja sam najozbiljnija bila...to da je feminiziran sam i napisala kako ne bi svako na gluposti svakakve pomislio...i odakle ti BRE znas da ja nisam skoro ovo ovo haha :D
Ja najozbiljnije pitam za te stvari...ali hajde, hvala na ohrabrenju..pogledat cu ga malo bolje iduci put..ko zna ;) ...
a ti samo dodji u Mo, ako dodjes solidarizirat cu se s tobom pa cu i ja kombinezon obuci [slamka.gif]

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 22 Sep 2014, 11:45
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Могли, да ти каже МАД:

Кад тип посвети сво вече некој женској особи
Кад је убеђује да обрати пажњу на то што он ради (било шта ради) и тврди да је у томе мајстор
Кад он на томе зарађује дебело, али баш од те жене неће да узме паре, јер је она специјални случај
Када показује да, као, није заинтересован
То само може једно да значи:
Да су му прорадили скакавци у тестисима (за разлику од лефтирића у трбуху)
Или што рече један старац у Хамлету: замка да се шљуке хватају!

Али:
Жена која о томе тако подробно прича, како је фасцинирала неког типа
Како је тај тип њој посветио цело вече
Како он хоће да одустане од зараде, коју иначе убира својом делатношћу, само да би био с њом
Из чега проистиче да је она страшна риба, невиђена!
Како она толику пажњу не може сама да савлада, већ тражи помоћ од других
То само може једно да значи:
Да су јој прорадили скакавци у јајницима (за разлику од лефтирића у трбуху)
Или што рече један старац у Хамлету: замка да се шљуке хватају!

[fuckanje.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu