Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
nemoj me ljutiti inace ce pitanja biti brezobrazna  Izdvoj 3 najvaznije stvari u zivotu? Da li si ostvarila sve zelje, aj delimicno, posto nikad ne moze sve?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
da li te cini sretnom sto si Vlas na forumu ima li kod tebe...po babi i stricevima robujes li misljenjima tudjih ljudi,dozvoljavas li da te oblikuju da bi se uklopila koliko si stvarno svoja ovdje imas li decka 
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] nemoj me ljutiti inace ce pitanja biti brezobrazna  Izdvoj 3 najvaznije stvari u zivotu? Da li si ostvarila sve zelje, aj delimicno, posto nikad ne moze sve? Porodica,zdravlje i nazalost novac Nikad necu sve,niti ce iko,ispunila sam jedan deo,ostalo cemo videti.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Godine - od 1 do 10 -10 do 20 -20 do 30
Koje su ti bile najsrecnije, sa najvise lepih trenutaka. mozes li izdvojiti?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Emanuella je napisao: da li te cini sretnom sto si Vlas na forumu ima li kod tebe...po babi i stricevima robujes li misljenjima tudjih ljudi,dozvoljavas li da te oblikuju da bi se uklopila koliko si stvarno svoja ovdje imas li decka  nisam vlast na forumu i da jesam,ne bi bilo,ja sam dzangrizava zena ne,nikad,vidis i sama zaista svoja,uvek kazem sta mislim,nekad upakujem,nekad ne nemam decka,imam muza
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: Godine - od 1 do 10 -10 do 20 -20 do 30
Koje su ti bile najsrecnije, sa najvise lepih trenutaka. mozes li izdvojiti? prvo se ne secam drugo se delimocno secam a trece se itekako secam ne mogu da odvojim verovatno ove od 1-10,ni brige ni pameti,nalepse doba
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li kad ides na sastanak sa nekim deckom u prvi plan stavljas svoje zenske atribute ili pamet i neke svoje dobre osobine?
Da li te je nekad decko prevario, je l ti bilo tesko, ili si samo rekla "sta ima veze, ima drugih,ovaj me nije vredan"?
Sta najvise volis da radis kad se posvadjas sa svojim ukucanima?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
kombinujem oba,trudim se,msm,kad sam isla
jeste,bilo mi je tesko,to ti ona prica sto si citala
onda spremam kao luda,kao tri tasmanijska djavola i gundjam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Na ciji koncert bih rado volela otici?
Da li si mi komsinica?
Da li si sama naucila da kuvas-pravis onako lepe torte , kolace ili te neko ucio?
Da li mislis da svaka zena treba da zna da kuva?
Mislis li da ljubav prema partneru moze vecno da traje ili sa godinama prelazi u naviku?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ajde i ostali postavljajte brate sta ste se ukipili. Stoje dole , citaju kao da gledaju na tvu emisiju INTERVJU-Laya vs MeGi Da li imas virtuelne prijatelje? Je l te neko od njih izneverio? Da li si se nekad virtuelno "zaljubila" Imas li tetovazu ili pirsing? Koji je najlepsi kompliment koji si dobilaod nekog muskarca? Smatras li sebe mudrom osobom?
|
|
|
|
|
|