Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Msm,sta ti meni msm da msm, nema sta tu sa da mi msm ovo ili ono,samo msm.
Nece pricka,e cuj nju,pa na pedu bi ona s'mene progovrila,msm!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
mmm je napisao: Вучица je napisao: mmm je napisao: Dzaba padas sada..sada ja necem..iz inat bre ел си ти глув нећем бре јер сам тврдоглава ко магаре разумеш ли ме ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) e konacno se saglasismo ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) е нака си ми сГ рекнуо ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
Вучица je napisao: UtherPendragon je napisao: na magare das secer u kocku sve oce ел си љубио ти ноћаске магаренце ил само БубиЧицу м ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) magarence jutros okasnilo na poljupce ..uspavala se mukica  :D:D
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
jes..i sada se zavetujem na cutanje kada si ti u pitanju..vestice
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
lazo ej..
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
LaYa je napisao: Msm,sta ti meni msm da msm, nema sta tu sa da mi msm ovo ili ono,samo msm.
Nece pricka,e cuj nju,pa na pedu bi ona s'mene progovrila,msm! ма педерЧно една си ме расплакала само такој мурш тамо пребири брабоњци џемперко да ми оштрикаш за овој зиму па да ти опростим ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
e Uter...naredjam te ko raznjic...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
lazo ej..ebo te klej..kasius
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Вучица je napisao: LaYa je napisao: Msm,sta ti meni msm da msm, nema sta tu sa da mi msm ovo ili ono,samo msm.
Nece pricka,e cuj nju,pa na pedu bi ona s'mene progovrila,msm! ма педерЧно една си ме расплакала само такој мурш тамо пребири брабоњци џемперко да ми оштрикаш за овој зиму па да ти опростим ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ja mislio da ce se ona meni smeje,vidi lude picnulo me nesto danas pa sam vas oslikO 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
UtherPendragon je napisao: lazo ej..ebo te klej..kasius povuci rec i izvini se