Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: како ћу да спакујем коФере и пут под ноге... тако је најбоље и најједноставније... оно окренути се и отићи... и биће ко да нисам постојала никад... као што и нисам... све је само фол и кобајаги... онај отирач што је био ту када је требао... ма да... шпром шајке bravo Vučice ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
negde da se iskezim gledajući u more
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...gdje cu za novu godinu !?...i tako ja razmisljam i gledam i gledam i trazim po netu i svugdje bih ja majke mi  ...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: ...gdje cu za novu godinu !?...i tako ja razmisljam i gledam i gledam i trazim po netu i svugdje bih ja majke mi  ... aj sa Mojnetom,megi i samnom kod Pitta u zagreb sve je dogovoreno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hvala, ali malo cu sjevernije ipak a ako se odlucim zaustiviti u Zg budem vam se javila hahaha nego, jeste se dogovorili ko ce setati Mojneta !!?? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: hvala, ali malo cu sjevernije ipak a ako se odlucim zaustiviti u Zg budem vam se javila hahaha nego, jeste se dogovorili ko ce setati Mojneta !!??  pa jebote Megi valjda,necu ja matora
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
imas pravo cestitam na domisljatosti i logicnosti 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: imas pravo cestitam na domisljatosti i logicnosti  ocel auto da me zgazi kad me Molena od sabajle fali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e jbg sada kako me ti opisujes ispade da sam bijaČ žešća e hvala ti, onooo baš ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: e jbg sada kako me ti opisujes ispade da sam bijaČ žešća e hvala ti, onooo baš ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) ja ne znam da primam komplimente ahahahahaha verovala ili ne uvek me je stid neki kad me neko hvali
|
|
|
|
|
|