Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ja bih mogla u luna park...ali samo na autice da ih rasturim ili neko pucanje i gadjanje ne bih se vise okretala ni na kakvom cudu za sve pare ovog svijeta....ali ono nema sanseeeeee....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja se sjećam onoga čuda što te digne naglavačke visoko, visoko...pa ti kovanice počnu ispadati iz džepa, pa navala malih Roma na te kovanice...eh, gdje su ti divni dani djetinjstva...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 s kakvom si nostalgijom to rekla kao da imas duple svoje godine hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Starim Moli, starim...vidiš da bi me Pittko već udao za nekoga... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ehhhhh moja Gigi on je mene i udao i razveo i jos svasta nesto  ko njega uopce dozivljava ozbiljno hehe
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
заШто увек телефон звони кад се овде логирам бзв
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
shvatih konačno da nema koga da zovem
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Da li je moguće da ceo život budem lepak za idiote? O.k. znam da ovo pitanje govori puno,puno o meni... Ali da li je moguće,da se u svemiru privlače isti? I ako je tako...Šta je sa onim - i +
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa mozda nije -/+
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: pa mozda nije -/+ A kako misliš možda nije? Hmmm...možda i nije Brate mili ko da sam prokleta... Možda i jesam Ma možda je Bog hteo da srećem ludake Ko zna šta je u pitanju Loša karma Prethodni životi U čudu sam koliki sam baksuz i tačka
|
|
|
|
|
|