Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
da li si oplakala forum?
sta te je najvise povredilo?
sta te najbrze iznervira?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: sto nas mazes da si toliko neiskusna? ovo nije pitanje , vec tvoj zakljucak pitanje bi bilo- Da li je istina da si toliko neiskusna kao sto pises
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Predpostavljam da cesto,kao i svi mi, razmisljas o sexu,u tvojoj percepciji,da li je bitna veličina ili tehnika kod tvog zamisljenog partnera?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
koga na forumu ne podnosis i zasto?
da biras izmedju siromastva i ljubavi a na drugoj strani bogatstva i postovanja,sta bi izabrala?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: LaYa je napisao: sto nas mazes da si toliko neiskusna? ovo nije pitanje , vec tvoj zakljucak pitanje bi bilo- Da li je istina da si toliko neiskusna kao sto pises odgovori na pitanje kako je psotavljeno,znamo mi da nas mazes,heheheh
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Emanuella je napisao: sta studiras ili sta si studirala jel to ono sto stvarno zelis putujes li cesto,dal bi voljela gdje vidis sebe za 10 god koliko si spremna zrtvovati zarad ljubavi Sta studiram malo njih zna, ne bih javno to pisala Priblizno je onom sto sam zelela Ne putujem cesto. Volela bih. Vidim sebe kako radim, i taman poslije tih 10 godina-imam muza Ne znam koliko sam spremna, nisam dozivela jos takav neki test
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
hvala ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa je napisao: da li si oplakala forum?
sta te je najvise povredilo?
sta te najbrze iznervira? Jesam, 2 puta. Najvise sam povredila sama sebe, kad sam iskrenonekom rekla ko sam, a na kraju sam dobila lazan filmic gdje pisu moji podaci. Najbrze me iznervira kad neko kaze da lazem, a ja istinu kazem.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Helllo odgovori,nema preskakanja!!!!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Predpostavljam da cesto,kao i svi mi, razmisljas o sexu,u tvojoj percepciji,da li je bitna veličina ili tehnika kod tvog zamisljenog partnera? Nije bitna velicina. Koliki je mozak od mrava pa su ipak pametni i nose teret tezi od njih samih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao MeGi dana 14 Feb 2013, 20:52, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|