|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Kakve su to sale,to su nekontrolirani izljevi bijesa,nije to dobro,,,,neeee
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nadam se da ne pises ozbiljno, jer cudi me ti koji vrsis istrazivanja da neke stvari ne znas procjenit. Otisao si i ti na kvasnu izgleda. Npr sto bi ja sad izlila neki bes, ako se ne svadjamo niti imamo neku ostru diskusiju? i ne cackas me
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nadam se da ne pises ozbiljno, jer cudi me ti koji vrsis istrazivanja da neke stvari ne znas procjenit. Otisao si i ti na kvasnu izgleda. Npr sto bi ja sad izlila neki bes, ako se ne svadjamo niti imamo neku ostru diskusiju? i ne cackas me Izljevi bijesa se dogadaju iznenada kod nestabilnih osoba,,,bez nekog razloga,ili ne velikog razloga,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aha nisam to znala eto i danas nesto novo naucih.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Moram iskreno reci Megan,da si me razocarala,mislio sam da si se opametila ono zadnji put kad si se ispricavala...znas,pametan uci na tudim greskama,budala na svojim,a ti,,ti nikako,nazalost!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Moram iskreno reci Megan,da si me razocarala,mislio sam da si se opametila ono zadnji put kad si se ispricavala...znas,pametan uci na tudim greskama,budala na svojim,a ti,,ti nikako,nazalost! Pa zato sto nisam ni pametna a ni budala zato nista ni ne naucim Takav mi still , a ne mora da znaci da sam i ja. I nemoj da pametujes jer mi smjesno bude kad me opisujes tako sto pogresno zakljucis iz neceg mog napisanog. Nije sve tako kako na prvu loptu izgleda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pisem kolumnu za jedan portal...u skladu sa mojim obitovanjem u mjestu gdje je sve drugacije
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
prevedi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah...Picard ce kad dodje vi se bolje razumijete 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mrzim ga
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 96 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|