Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa bilo bi dobro znati ko ucestvuje jer ima nekih forumasa koji su novi i o njima nista ne znamo kako recimo to odgonetnuti..ovako bilo bi olaksano ali ok..necu da se bunim, da Boss ne bi galamio na mene 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Rekao je da nešto novo sprema u novom krugu...zanima me što...izgleda da će nešto novo uvesti u igru. Da...teško je s tim novima. Ma u ovoj igri moć zapažanja i sreća moraju biti dobitna kombinacija. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pogotovu ovaj zadnji put ej bilo pitanja i zagonetki o forumasima koji su povezivani sa zivotinjama ili filmskim likovima, nebitno...msm nemas tu sta da zapazas ili znas da se ne lazemo, samo faktor srece. Ali hajde, iduci krug on vodi ako sam shvatila pa cemo vidjeti sta je novina.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bile su ponuđene životinje, a ispitanik je sam, prema nekom svom vlastitom mišljenju, morao pridružiti forumaša. Ma kad dovoljno poznaješ osobu, ni izbor forumaša uz životinje ne može iznenaditi.  Iskreno...ja ne znam bih li ikoju zagonetku uspjela riješiti. Možda samo jednu... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
imal vruČine kod vas ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena ko je taj sto namiguje?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jel ti se svidja Megi? to je Niko Kovac..selektor ili izbornik Hrvatske reprezentacije prije je i on igrao za reprezentaciju 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Paaa na toj slici sto imas nije los ,nijeee valaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kakvi on los samo moje misli lose kada o njemu podjem da razmisljam 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ee treba sad takmicenje nekog lasanje ko ima najlepsu sliku u potpisu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|