Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ufff,da popusim cigaretu dve i izgistiram jedno pivce
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...zato sto volim citati druge a i pisati da drugi citaju mene:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
...Zato sto...ima mnogo razloga..lepo druzenje, normalni pristojni orumasi..itd..ali isto tako..kada se osecam ovako kao sad..nadje se neko da mi izmami osmeh i popravi raspolozenje...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
zbog Julijinog avatara.... 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
rakel  nedostajala si mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: rakel  nedostajala si mi  e She...popravila si mi raspolozenje..da bar negde nekome nedostajem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Julia je napisao: SHE je napisao: rakel  nedostajala si mi  e She...popravila si mi raspolozenje..da bar negde nekome nedostajem vidi nije bilo namerno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ....a sad nesto mislim,kakve smo mi budale pa uvek ima neko ko misli na nas ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
da..u pravu si... 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
twwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww kozo jedna rasprodata,a da se setis da postojim i ja ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|