Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Gledam na jednom forumu susret pedesetak forumaša.... zakupili restoran salu, i posvađani i oni što pričaju,zakopali ratne sekire.... posle se vrate na forum pa opet iznova... da nas ima više da zakupimo Sava Centar ili Kombank arenu da se i mi okupimo.....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vuja kojic je napisao: Gledam na jednom forumu susret pedesetak forumaša.... zakupili restoran salu, i posvađani i oni što pričaju,zakopali ratne sekire.... posle se vrate na forum pa opet iznova... da nas ima više da zakupimo Sava Centar ili Kombank arenu da se i mi okupimo..... ako bismo sedeli jedni drugima u krilo bila bi dovoljna klupica iz parkica em ne kosta em svez vazduh em erotika ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
SHE je napisao: vuja kojic je napisao: Gledam na jednom forumu susret pedesetak forumaša.... zakupili restoran salu, i posvađani i oni što pričaju,zakopali ratne sekire.... posle se vrate na forum pa opet iznova... da nas ima više da zakupimo Sava Centar ili Kombank arenu da se i mi okupimo..... ako bismo sedeli jedni drugima u krilo bila bi dovoljna klupica iz parkica em ne kosta em svez vazduh em erotika ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) em erotika....em erotika..... ali samo ako ne radi ulična svetiljka....
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vuja kojic je napisao: SHE je napisao: vuja kojic je napisao: Gledam na jednom forumu susret pedesetak forumaša.... zakupili restoran salu, i posvađani i oni što pričaju,zakopali ratne sekire.... posle se vrate na forum pa opet iznova... da nas ima više da zakupimo Sava Centar ili Kombank arenu da se i mi okupimo..... ako bismo sedeli jedni drugima u krilo bila bi dovoljna klupica iz parkica em ne kosta em svez vazduh em erotika ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) em erotika....em erotika..... ali samo ako ne radi ulična svetiljka.... sto bre vujo? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
''...I slucajno te sretoh a namjerno zavolih i baš necu da te prebolim....'' le la le la .... Inace ne vjerujem u slucajnosti, a da ne govorim o slucajnom susretu ljudi sa nekog foruma, koji su udaljeni jedni od drugih kilometrima.Moguce je, ne kazem....ali ljudi obicno ove stvari drze daleko od real life-a i ne pricaju o njima. Znate kolika je slucajnost da nekoga odavde slucajno upoznate i da podjete pricati o virtulanom i forumima...kako da ne.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
SHE je napisao: vuja kojic je napisao: SHE je napisao: vuja kojic je napisao: Gledam na jednom forumu susret pedesetak forumaša.... zakupili restoran salu, i posvađani i oni što pričaju,zakopali ratne sekire.... posle se vrate na forum pa opet iznova... da nas ima više da zakupimo Sava Centar ili Kombank arenu da se i mi okupimo..... ako bismo sedeli jedni drugima u krilo bila bi dovoljna klupica iz parkica em ne kosta em svez vazduh em erotika ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) em erotika....em erotika..... ali samo ako ne radi ulična svetiljka.... sto bre vujo? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ulična svetiljka baca svetlost u krug
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: vuja kojic je napisao: Gledam na jednom forumu susret pedesetak forumaša.... zakupili restoran salu, i posvađani i oni što pričaju,zakopali ratne sekire.... posle se vrate na forum pa opet iznova... da nas ima više da zakupimo Sava Centar ili Kombank arenu da se i mi okupimo..... ako bismo sedeli jedni drugima u krilo bila bi dovoljna klupica iz parkica em ne kosta em svez vazduh em erotika ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jao ove She samo joj je erotika i perverzija na pameti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
шта фале јбте баш ме интригира који ли би мого мене у крилце да привије и придржи с све свеКло и бреЗ ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nista ne razumijem ni ko bi koga u krilo i kome i sta sveKlo i breZ totalni zbunjitis meni je najbolje kod kuce da ostanem a vi mi javite kako je bilo i ko je kome, koliko, cega, i kuda 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ма шта ти је мора и ти да залегнеш ко ја у крилце немо се сад ту сепаратиШеш и фемкаш мождак ће онај Брк да прФати где и како треба ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|