Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jedete li kiki bombone i da li vam se svidjaju
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jedem i sviđaju mi se, ali ne svaki isto.  Moli...zanimljiv prijedlog...mogla bih ga uvažiti...pa da... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zar macke na mjucu onako ,kao kad beba place samo u februaru? Ili su i one poludele,evo ne prestaju
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
obozavam kiki bombone..svaki put kada sma se vracala ovdje nosila sam po nekoliko vrecica...sve ih volim bez razlike. Megi...ove moje ovdje mjaucu jer su gladne...mozda je i kdo tvojih ista situacija..probaj da ih nahranis za pocetak 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: jeste probali Ili napravili onaj sladoled sa samo jednim sastojkom? Kazu da je odlican! Samo se banane zamrznu i kada su zamrznute stave se u blender ili miksernim stapom se ‘umute’ … kazu svi da je super ‘sladoled’. glupost moli, zamisli ti to, zaledis i izblendiras sta dobijes? kašu od banane za bebe samo hladnu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa sta znam Laki..nisam probala, zato i pitam. ali rekose mi ljudi da su probali i da je ok..doduse dodali malo cokoldanog preljeva preko.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ti probaj pa javi ja necu, jer ja to vec vidim na čega liči... 5 žumanaca i 200 gr šećera skuvas na pari i ohladis ulupas pola litre slatke pavlake i sjedinis, posle dodas sta hoces meni je super sa plazma keksom, ali ne dodavati više od 8 komada, ako se pravi od čokolade, čokoladu dodati u vruća žumanca kad se skloni sa vatre, voće izblendirati i dodavati na kraju dobije se 3l sladoleda ćao ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahha..kakva carica ti ces mi biti glavni kuhar na svadbi kad se budem udavala 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sa naglaskom, na 'kad'