Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
desi She :* i sta kaze mali crnogorski djetić hehe procitala sma ono i htjela ti napisati djeca uvijek iskreno govore ono sto odrasli misle  Kako si?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nisi supermen, a ni ne licis mi, vis ena super maria 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: desi She :* i sta kaze mali crnogorski djetić hehe procitala sma ono i htjela ti napisati djeca uvijek iskreno govore ono sto odrasli misle  Kako si? Odlično Ti? Danas mi je bio lud dan na bazenu Ulazi mi crnac oko 6 i znaš šta mi kaže na moje helou Kaže vid morning A kad je izlazio Majke mi rekao baj i uhvatio se za guzu Jbte Nisam znala šta da radim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jos mi brkovi fale Laki 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Molena je napisao: desi She :* i sta kaze mali crnogorski djetić hehe procitala sma ono i htjela ti napisati djeca uvijek iskreno govore ono sto odrasli misle  Kako si? Odlično Ti? Danas mi je bio lud dan na bazenu Ulazi mi crnac oko 6 i znaš šta mi kaže na moje helou Kaže vid morning A kad je izlazio Majke mi rekao baj i uhvatio se za guzu Jbte Nisam znala šta da radim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) crnac na bazenu, napokon...i ti mu kazes samo helou ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif) hahaha to sam ja jednog poslala i objasnila mu sve to za guzu, tvoja 'opsesija' crnom guzom haha vidjet ces ga sutra opet pazi kad ti kazem 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Pa Moli nisam tražila crnjak Samo crnca. 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
To jedno bez drugog na zalost ne ide  ja ti kazem, drzi se ti ovih 'nasih'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako govorimo o boji koze onda bijeli a ako govorim o ovim drugim onda normalni 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...ev ja sam nash..mda po potrebi menjam stranu..mogu biti i njin..da ne kazem njihihihihov..  ...
|
|
|
|
|
|