Autoru |
Poruka |
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
GiGi je napisao: I nikad te bivši ne kosne Moli? Onako...ne zapitaš se što bi bilo da je bilo?  I sta moze jos biti u nekoliko sati.......eh Molena ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa zapitam se Gigi...ali to je sve to traje jako kratko...i sasvim je normalno ali na kraju protreses glavom i kazes..ma jooookkk bre 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Anja...nisam ja taj tip. Cak o tih nekoliko sati bih mogla i razmisljati da se radi i situaciji gdje smo oboje slobodni..ali on ozenjen, cini se sretan sa djecom i sve to...ma ni na kraj mi pameti nije.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Molena,ne razmisljam o tome.....ali ok
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa dobro...nije ni Anja valjda mislila na oženjenog...  Meni nekad dođe da razmišljam...još kad se znam s frendicama raspričat...jednog mog bivšeg su moje frendice obožavale...i često ga znaju spomenuti i onda meni uspomene navrnu...eh! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
znam ja o cemu ti razmisljas heheh..opasnice jedna samo mi je jedan bivsi 'napet' i u njegovom slucaju en bih ni ja razmisljala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Molena,ako iskljucis emocije nema bivseg,sadasnjeg,buduceg
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma ne može bez emocija...ili može? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da..ako iskljucis emocije, slazem se. ko moze da ih iskljuci 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pozelis biti mOLENA