Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jul 2025, 13:30

Autoru Poruka
Mojne
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 18 Maj 2014, 14:46
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

phpBB [media]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 18 Maj 2014, 14:49
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ahahaha Pa vidi komentare ispod,ljudi kazu da to neko izmislio
pa ako je to taj harop,antena sta li vec,ako je stetno
jos se zna gde je,pa sto onda neko ne srusi:))

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 18 Maj 2014, 22:41
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ako ova jedna antena u klipu može da izazoze ovakvu kataklizmu onda komotno uništite sve atomske bombe, ne isplati se održavati toliki arsenal.
Ovo u snimku je nekakav predajnik, a HAARP sistem je ovo... Razlika je ogromna...
Slika

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 19 Maj 2014, 13:18
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

ne moze jedna antena, ona nista ne znaci. Medjutim, svrha HAARP sistema jeste kontrola klime. Prica se da kod Barajeva postoji nekoliko antena ali niko ih nije video. I da postoje, nista znacajno se ne bi desilo. Ali, nekoliko u Barajevu, nekoliko na drugim lokacijama, i dobije se jedan solidan sistem.
inace, idejni tvorac HAARP sistema, zacetnik, je Nikola Tesla.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 19 Maj 2014, 17:40
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Ja znam da sam prije dvije godine u Frankfurtu u firmi na nekom seminaru prvi put pocela da citam i da se zanimam za projekte ovakve vrste jer sam i sama imala neku prezentaciju i projekat koji sam trebala pripremiti, a radilo se o mogucnosti stvaranja umjetnih oblaka. Prvo sto sam se zapitala,jos prije istrazivanja, je bilo..pa ako se to moze sto ih neko ne stvori iznad Africe, iznad onih pustosi gdje ljudi imaju probema sa hranom i sa svim a sve radi nedostatka kise, vode..!?
Poslije mi je postalo jasno zasto se neko ko se bavi ekonomijom i ''duplanjem para'' bavi teorijama i ulaganjima u stvaranje umjetnih oblaka....Da ne objasnjavam, ko shvatio shvatio.Sve se vrti oko love.

Mene ustvari zanima zasto i kako je ta antena dosla u Barajevo, i ko je popusio pricu da ce najbolje da sluzi studentima prirodnih nauka!? [rolleye.gif]
Ne kazem da ima utjecaja na ovo sto nas je zadesilo.mozda, ima i logike ako ima....kada procitas sta sve moze i kakve domete i jacine ima...zasto da ne, ali ko je to dopustio, zasto, zasto bas u Bajakovu jedna a u Gratzu u Austriji druga ( a svi mi negdje izmedju)....jel opet ekonomija!?, ako jeste ko ovaj put ima koristi od toga!??.
Pa jbt ljudi se bune kada im iznad kuce antenu mobilne kompanije zakacis, kazu zraci....a ne ovo nesto sto svakodnevno odasilje kako kazu 3 miliona watt-a i koristeci 6 generatora jacine po nekoliko hiljada konjskih snaga..pa to bruji i zuji ubitacno.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 19 Maj 2014, 21:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Iskreno ne verujem da je moguće da nekakva antena može da izazove kataklizmu. Moguće je da može da utiče na uskom području, ali da proizvede oblak koji prekrije celu Evropu jednostavno nije moguće.

@kežual...

Kao što vidiš na slici koju sam postavio HAARP sistem ima antene koje su postavljene jedna do druge i na taj način verovatno prave nekakav snop koji odašilje signale ko zna kakve frekvencije... Antena sa snimka je običan predajnik i nemoguće je da se takva antena ''poveže'' sa nekom udaljenom antenom i da tako zajednički prave nekakvu ''mrežu''. Za tako nešto potreban je predajnik mamutske veličine što na snimku nije slučaj. Ne govorim o veličini stuba, već o veličini predajnika koji se nalazi na stubu. Opšte je poznato da je moguće veštački izazvati kišu srebro-jodidom i to na jako uskom području. Čovek može da se igra sa vremenom isključivo na jako uskom području, dok je za veštačko izazivanje ovakve kataklizme jednostavno nemoguće. Nemojte paranoisati bez potrebe... Ja sam veliki pobornik teorija zavere, ali ovo nema veze sa tim. Nije ovo delo Rotšilda, Iluminata, grupe Bilderberg, Sionskog Priorata i ostalih likova iz senke... Ovo je katastrofa za koju je odgovorna priroda koja jedina ima toliku snagu.... Nikako čovek koji drži dugme na okidaču HAARP sistema....

Vrh
Anja
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 19 Maj 2014, 21:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03

Haarp u Rakovici?Radar koji je postavila vojska 1999g.nista novo,a nije ni stetno.Vise stete autobusi koji tu prolaze,i vecina neispravnih automobila ljudi siromasne Rakovice.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 23 Maj 2014, 16:49
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Koliko puta ste ljubili stranca? ... i bili kao ptica kraj 'covjeka' koji ne leti do vasih visina i .... bla bla bla [stomitesko.gif]

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 23 Maj 2014, 19:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

sta si toliko ispisala po svim temama
kad cu ja sve to tebi odgovorit'

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 24 Maj 2014, 17:19