Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
idem da odem laku noc vam sviju
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Noć Trile sad će i čika Deda ...
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Sta ti Deda pitas kakvo je stanje,dacu ja tebi
O Kojo,vise volim mini Morisa Evo pred svedoci rekla Laya da će da mi da ... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) joj znas kako cu da ti dam....lele...jos kako cu da ti dam... al cu da ti dam...jao jao Boze sto cu da mu dam... ![[bom.gif] [bom.gif]](./images/smilies/bom.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: Sta ti Deda pitas kakvo je stanje,dacu ja tebi stanje,onim kaktusom
O Kojo,vise volim mini Morisa šta ti je bre,svi vole veliko a ti tehničara
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Trile je napisao: idem da odem laku noc vam sviju noćka trišo!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Sta ti Deda pitas kakvo je stanje,dacu ja tebi stanje,onim kaktusom
O Kojo,vise volim mini Morisa šta ti je bre,svi vole veliko a ti tehničara pa znas kako...i labavi ume da zabavi sad ti misli
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Sta ti Deda pitas kakvo je stanje,dacu ja tebi
O Kojo,vise volim mini Morisa Evo pred svedoci rekla Laya da će da mi da ... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) joj znas kako cu da ti dam....lele...jos kako cu da ti dam... al cu da ti dam...jao jao Boze sto cu da mu dam... Pa sad dobro ... što se mora nije teško ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Laku noc trile ....pih pazi njega ostavi me samu da pesacim a on ode grtalicom tztztztztztz
e nema za njega sutra rucak!
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Sta ti Deda pitas kakvo je stanje,dacu ja tebi
O Kojo,vise volim mini Morisa Evo pred svedoci rekla Laya da će da mi da ... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) joj znas kako cu da ti dam....lele...jos kako cu da ti dam... al cu da ti dam...jao jao Boze sto cu da mu dam... Pa sad dobro ... što se mora nije teško ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) Sto mi skidas smajlija? necu vise da pricam sa tebe aj cao
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
razmišljam o labavom i zabavi
|
|
|
|
|
|