Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gladna sam i nervozna i svasta
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemojte spamovat po igrici ne ljuti se covece i to je igrica zabavnog karaktera a ne sto nemate onu stvar na drugim temama pa dodjete na tu da popunite i kao nekog poklopite puknete muvaricom, sta li vec Foliranti.
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
Pokisla , promrzla , umorna , i jede mi se nesto slatko ....fffffff
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Nemojte spamovat po igrici ne ljuti se covece i to je igrica zabavnog karaktera a ne sto nemate onu stvar na drugim temama pa dodjete na tu da popunite i kao nekog poklopite puknete muvaricom, sta li vec Foliranti. Ja ne vidim da je bilo ko osim mene spamovao ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ali mi opet nije jasna tvoja poruka. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
U jbt muskarci gori od zena, veci foliranti i tracare. Boss kao da je bitnoko je spamovao Bitno je da si razumeo poruku.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vruce mi, preznojavam se ...vise nisam ni gladna....i jos jednom hvala excelu na postojanju inace bih ostajala na poslu do 7.
@Boss ja te vidim kao romantika...sta je tu cudno...a i jesi u dubini duse msm ne bih ja to kopala....ali onaj ko bude kopao naci ce sigurna sam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: U jbt muskarci gori od zena, veci foliranti i tracare. Boss kao da je bitnoko je spamovao Bitno je da si razumeo poruku. MeGi reci šta te muči ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ne ujedam ja. Opet ponavljam, samo ja sam spamovao na toj temi. Kakav folirant, tračara, koga sam poklopio ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Necu da kazem sta mislim, misljenje cu zadrzati za sebe , ionako nije bitno i otkud znas da mislim na tebe, ili samo tebe ![[ththfifi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Mir deco