Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
....da se gubim a i da gledam druge kako lazu , a misle da se to ne primjeti i preko slova Npr ovu She, koja je zestok zavisnik od foruma, al ne bi to nikada sebi priznala Cim ti ulazis preko fona iz gradskog busa sestro slatka, pomoci ti nema
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ....da se gubim a i da gledam druge kako lazu , a misle da se to ne primjeti i preko slova Npr ovu She, koja je zestok zavisnik od foruma, al ne bi to nikada sebi priznala Cim ti ulazis preko fona iz gradskog busa sestro slatka, pomoci ti nema E nek si joj rekla,,,,bauhahahahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...zato sto volim da pisem, pogotovo kad Brad Pitt citira neki moj post momentalno inspiracije raste za dalje
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
hahahaha tw ima da te zadavimmmm  Sto im rece da kucam iz busa? Megi meni da mi je tebe spasti,jer ne mogu da gledam kako nam mladost vene,a ja cu se vec spasiti sama 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
EEj nije tw nista rekla to si ti sama pisala po forumu kako kucas iz trolejbusa i ruke ti s ene smrzavaju pa si pisala da ti se smrzavaju da moras da begas i svasta nestos i pisala Zaboravljas brate mili sta gdje pises . Nisam ti trazila pomoc:) Dolazim eto tako, slusam pjesme sa yt pa da ne bljim u prazan ekran ja piskaram ovdje.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne lupetaj Megi svi znaju da trazis muza za sebe  Dolazim da pazim da mi neko Megi ne upropasti i ostavi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...to znas samo ti ali ne svi, al hvala tek sada znaju svi ufff moracu iskljuciti pp Dolazim i ja tebi da ulepsam dan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ja kad vidim ovaj tvoj potpis i ovog sto se prevrce na ledja odma mi lepsi dan 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
... i ja isto dolazim zbog smajlica nekad dovoljno da vidim tako neke smjesno slatke kao npr ovaj 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
meni taj smajli isti ti hahaha