Autoru |
Poruka |
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Molena je napisao: lazes, ti bi voli 'namjerno' da me sretnes ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Jes vala! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ko me sreo na zmaja mi seo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
UtherPendragon je napisao: ko me sreo na zmaja mi seo de je ovde kontakt telefon ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nemam pojma.. mozda sam nekoga i srela al imam naočare ko kvisko tako da ič ne vidim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Iskra je napisao: nemam pojma. mozda sam nekoga i srela al imam naočare ko kvisko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) tako da ič ne vidim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Јес бре, сретох те ономад, ал нешто нисам видео да носиш ђозле! Некако си брзо прошла, а ја нисам стигао да погледам баш тако високо! Кад те вииииидим на сокакууу, пооооознајем те по коракууу. ![[fuckanje.gif] [fuckanje.gif]](./images/smilies/fuckanje.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
onolike djozle nisi vidO auuuuu ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
mozda se sreli jesmo al poznali nismo je l ima tako neka pesma
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: mozda se sreli jesmo al poznali nismo je l ima tako neka pesma ima ima kako nema ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
|