Autoru |
Poruka |
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Anja je napisao: Pada kisa...tj.pljusti. I zaslužili ste! Kod nas, finog sveta, je još uvek lepo, vedro ...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ophisaurus je napisao: Anja je napisao: Pada kisa...tj.pljusti. I zaslužili ste! Kod nas, finog sveta, je još uvek lepo, vedro ... Izvini,znam da nisam fina.Zato se i ne druzis samnom. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Anja je napisao: Ophisaurus je napisao: Anja je napisao: Pada kisa...tj.pljusti. I zaslužili ste! Kod nas, finog sveta, je još uvek lepo, vedro ... Izvini,znam da nisam fina.Zato se i ne druzis samnom. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Pa kad si u "a be Niš bre" umesto na neki fini tereni  Dođi si kod babu more pa će se družimo 
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Baba je u Bgd-u.....baksuz.Trebala je ostati u finom kraju jos 5 dana.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Ubaci je u prtljažnik i gas!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Sta pises......ne mogu je kranom podici...evo i sada me zove.Ne zna gde sam ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Hahaha...necu.Ako je budem vezala za branik,onda ce morati da ide samnom.A,ne... bas ti hvala,meni ne treba privezak. ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Šteta, to je mala cena ...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ophisaurus je napisao: Šteta, to je mala cena ... Mala cena..nece baba ici samnom..ti svoju slobodno vodi gde budes isao.Izvini,meni moja smeta ponekada. ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
|