Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
da vam bacim malo kuruza po avliji, pa kljucajte i pijukajte
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: критиујем Мо нема је да цвркућемо пијукање да не помињем ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) ja ove kritike ne prihvatam pa ti vidi sta ces ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
joj kako se vole, sve varnice iskraju
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: критиујем Мо нема је да цвркућемо пијукање да не помињем ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) ja ove kritike ne prihvatam pa ti vidi sta ces ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) знам ја шта ћу но питање како да ту акробатику изведем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: joj kako se vole, sve varnice iskraju што љубоморишеш ош се волеш с нас ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
joooj, četir sise..uff
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki koji ce nam klinac  evo ne znam sta bih s njim u gacama...a razmisljam cijelo vrijeme
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
iseces ih i imas krpice za brisanje naocara, npr
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
можда направио добру милицу ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cim umanjenice podje da spominje meni padne zivot ... 
|
|
|
|
|
|