Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Napravila kolač sa šumskim voćem... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
peglao... kartice 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Šopingholičar! ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
odem po jedne, vratim se s tri para cipela 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kakve si kupio? Jesu barem različitih boja?  Jesi još što kupio? 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
veli djevojka što prodaje... šta to sve za vas
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Trebao si reći da se pripremaš za Svetog Nikolu... Tebe ću Pic idući put povest sa sobom u shopping...jer teško je nać tipa koji uživa u tome... 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Trebao si reći da se pripremaš za Svetog Nikolu... Tebe ću Pic idući put povest sa sobom u shopping...jer teško je nać tipa koji uživa u tome...  ma ne uživam, to mi je poprilično traumatično pa zato i kupujem sve u setovima i u jednom dućanu, eventualno 2 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Zašto traumatično?  Koji broj cipela nosiš? A jel se oblačiš onako tipično doktorski ili imaš taj neki casual stil? 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Zašto traumatično?  Koji broj cipela nosiš? A jel se oblačiš onako tipično doktorski ili imaš taj neki casual stil?  tipično kao Casual  ček da nađem sliku cipela koje sam kupio, da se pohvalim
|
|
|
|
|
|