Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Dobro je sve dok ne upoznate bivšeg dečka na netu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Deda Maraze ispunjavaš li želje? ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
за крај јоШ една
|
|
|
|
|
Goga
|
|

Pridružio se: 09 Dec 2012, 23:23 Postovi: 123 Lokacija: ... divljina ...
|
Najgora je napisao: Dobro je sve dok ne upoznate bivšeg dečka na netu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) E... to nam je onaj tvoj direktor interneta namestio Možda nismo bile dobre? hahahaha
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Najgora je napisao: Dobro je sve dok ne upoznate bivšeg dečka na netu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Nije baš to, ali desilo mi se da naletim na jednu od koje sam pobegao jednom davno ... a turila neku sliku nikad je prepoznao ne bi, i krene priča, tuc/muc, ovo/ono ... ona ti mene jel znaš ti tog i tog, a da nisi ti možda taj ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ispunjavam Najgora pa jesam Deda Mraz ili ne majku mu a i nije svaki dan rodjus ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Deda Mraz je napisao: Ispunjavam Najgora pa jesam Deda Mraz ili ne majku mu a i nije svaki dan rodjus ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ... Samo da mi nisi neki bivši ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ako nastavite sa tim Miroslavom odlepiću ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
Najgora je napisao: Deda Mraz je napisao: Ispunjavam Najgora pa jesam Deda Mraz ili ne majku mu a i nije svaki dan rodjus ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ... Samo da mi nisi neki bivši ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ako nastavite sa tim Miroslavom odlepiću ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Da znaš da je malo da ja napišem da nisi ti ova iz gornje priče ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ... nećemo više slavuja iz Mrčajevci ...
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Deda Mraz je napisao: Da znaš da je malo da ja napišem da nisi ti ova iz gornje priče ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ... nećemo više slavuja iz Mrčajevci ... Nisam garant Hoćemo al' za posledice ne odgovaram 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
u kafani ima i bivsih, a sadasnjih ni na vidiku mogla si Najgora da nas upoznas sa tim bivsim...vise da nas upozoris zenska solidarnost i to 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|