Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
da, da u toj fazi života čovjek voli bez prevelikog 'racia', intenzivnije i dramatičnije, vjerojatno i površnije, al' koga briga 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A tek simpatije iz osnovne škole...pa kad on trčkara oko druge, a tebi je to smak svijeta...  Jest da sam u osnovnoj imala jedno 5 simpatija odjednom... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
moja prva je bila Suzana, tada preslatka curica sad raspuštenica 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Moja je ženica raspuštenicaaaa...  Moj Filip...plavokos, plavook, s lijepim osmijehom... Ja u Filipa, Filip u Mirnu, Mateo u mene...tako je to nekako išlo... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
a ne, Suzana i ja smo imali ono nešto, neki klik je bio  a onda se raspustila  neki dan na fejsu friend request - ONA šlagiralo me skoro kad sam vido na što je spala neke mitove iz djetinjstva ipak ne valja razbijati, ehh...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A što? Suzi se promijenila izgledom ili karakterno? 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma, nije bitno
nego, pričajmo malo o tebi
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eno...Senka će otvoriti vruću stolicu pa ćemo o svima redom... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kad... ma ništa ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|