|
Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
najduhovitiji... Znaci uvek me najdosadniji. Jao bas smara najkreativniji... Svaka cast za kreaciju ,umetnicka dusa sa najlepsim nikom.. Jaooo sa najruznijim nikom... Uzas najbrzi prsti... Zna se najsporiji... svadjalica.. Svadjalica na kvadrat najveci folirant. Pa to svi znaju,sto da se ponavljam najiskreniji... Vidi se odmah najmudriji... Mozak radi 100 na sat ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif) Svaka ti cast. najnaivniji.. najvise koristi smajlice.. najromanticniji... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Eve ti ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) Si zadovoljna? najodaniji...... Uvek je uz mene sa najvise klonova.. najradoznaliji.. ulizica... Vala da nisam video ne bih verovao.Nemoj da se ljutis,al morao sam da napisem tvoj nik najlepsi(videli uzivo-slika).. Dajte da vidim,pa da reknem najlepsi odabir avatara.. Oluja
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
najduhovitiji... Picard,Trile,Laza,Minnie (po secanju )Shenajdosadniji... ne znam sad,mozda se nesto promenilo, ranije je bila Bubi sa svim svojim najavama sta pije ,jede, gde ide i slnajkreativniji... Just,Molena,Tw..sa najlepsim nikom.. Emanuelasa najruznijim nikom...- bila ja pa promenila...hahahhahahahahanajbrzi prsti... po secanju..Megi..najsporiji... nem' pojma..nije bitna brzina vec sadrzaj  svadjalica.. She,Megi..i naravno janajveci folirant... ne znam a i ne razmisljam o tome.. najiskreniji... Molena, TW (ako ih ostali nisu u medjuvremenu pokvarili)najmudriji... e jbg..sve sam zaboravila..mozda Lilanajnaivniji.. pa ne verujem bas da ih ima...naravno..od kad ja ne dolazim..hahahhahanajvise koristi smajlice.. kolko se secam Bubinajromanticniji... Tw..mozda i Megi..ima ih sigurno jos,samo nisam skoro citala..najodaniji...... ne znam ko se kome (o)dajesa najvise klonova.. zar ima klonovanajradoznaliji.. Bubiulizica... nem' pojma ko se kome ulizuje...uvlaci...i slnajlepsi(videli uzivo-slika).. obzirom da znam samo TW uzivo i Megi(sa slike)..njih dve.najlepsi odabir avatara. cini mi se Nikita..a da i Picard (uffffffffff)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
FORUMAS: najduhovitiji... She,Sjajna, Picard,Brad Pitt,Trile najdosadniji...montoya-kad lepi slike ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) marinn kad postavlja smajlije najkreativniji... Vucica, Panonski galeb,molena,Emanuella sa najlepsim nikom...Blessa, Spavalica, al nema vise tajnick:) sa najruznijim nikom...mmm,utherP najbrzi prsti...montoya najsporiji... Gresnica svadjalica.. she,marin, ja najveci folirant... svi u kompletu:) najiskreniji... niko najmudriji... svako najnaivniji.. niko najvise koristi smajlice.. svako najromanticniji...twilight, sin brutal najodaniji...... twilight,just sa najvise klonova... ja sam za to sve klonove odmah BAN najradoznaliji...svako ulizica...svako najlepsi(videli uzivo-slika)...twilight,just,molena , i emanuella (nju nisam videla al sam sigurna da je bomba) najlepsi odabir avatara...Andjeo bez greske, Sjajna,Emanuella.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
FORUMAS: najduhovitiji... Pitt,Ema,Sjajna..Žex najdosadniji. Takvog još nisam sreo.. najkreativniji... TW,Passion sa najlepsim nikom.. Anđeo sa Greškom,Jana, Sjajna sa najruznijim nikom...Radosav.. najbrzi prsti...Megi..mmm najsporiji...nemam pojma.. svadjalica.. Molena..def najveci folirant. ? najiskreniji...Laya, Nikita, Grešna, Bubi najmudriji...Uther najnaivniji.. Megi najvise koristi smajlice..Marin,Jana najromanticniji...Grešnica, Sjajna najodaniji...... Passion, Bubi,TW sa najvise klonova..? najradoznaliji..Bubi, SHE ulizica...? najlepsi(videli uzivo-slika)..Nikita najlepsi odabir avatara..Anđeo sa greškom, Sjajna, Molena
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
E,valjda se necu ogre[iti o nekog... FORUMAS: najduhovitiji...zavisi o licnom poimanju humora..ali...Vujke,Bubi,Vitez,Ameno,Radosav...ima ih puno,zavisi od inspiracije i teme najdosadniji. MARRIIN ,Lena, najkreativniji... svi su kreativni na svoj nacin-neko vise neko manje..ne svidja mi se ta podela.. sa najlepsim nikom.. Picard,Damien,Senka... sa najruznijim nikom...Debilko.. najbrzi prsti...Megi,Bubi,montoya najsporiji...nemam pojma..ja..kako kad svadjalica.. SHE,Moli,Laya..opet zavisi od provokacije i raspolozenja..svi smo svadjalice kad nam dodje najveci folirant. Just,Sin.. najiskreniji..ne ulazim u to,ne zanima me.. najmudriji...Just,Pic,Cane,Moli,Laya,Trile najnaivniji..nema ih.. najvise koristi smajlice..sad su svi poceli najromanticniji...Grešnica,Nikita,Deda Mraz,Vitez,Ameno najodaniji...... Bubi,Vitez,Ameno,Vuja,Jana sa najvise klonova..bole me brige... najradoznaliji..svi.. ulizica...to znaju admini ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) - oni sa proslog foruma valjda najlepsi-cije sam slike videla-Megi,Zlobni, najlepsi odabir avatara..JA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ,Megi,Ema,...ima ih puno..volela bih da odredimo dan za smesne avatare! sigurno sam nekog izostavila...ali ovo je po secanju
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel se sad kao odgovara na ova pitanja svakog meseca?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
najduhovitiji...Radosav i Oluja,Uther, .... slabo nesto duhovitosti u zadnje vrijeme najdosadniji... MARRIIN, BPP najkreativniji...Svi koji su na oslikanoj sa najlepsim nikom...Minnie,Megi,Damien sa najruznijim nikom...Radosav i malo manje njegov brat Oluja, mmm najbrzi prsti...Megi,Bubi,montoya,Uther najsporiji...Minnie, Ameno, Vucica svadjalica...svi kad ih bocnes...a kao nikome nije stalo i svima je svejedno sta ko misli o njima...mo's mislit' najveci folirant...BPP,Ema najiskreniji... Tw, Just, Laki, Julia najmudriji...Picard, Trile, Andjelka s greskom,Nero najnaivniji...svi izgubili nevinost, nema vise takvih najvise koristi smajlice...Sjajna, montoya najromanticniji...Gresnica, Tw, Kojo, Andelka s greskom najodaniji...Cane, Zex, Picard sa najvise klonova...Zeleni najradoznaliji...svi brate sestro redom...i u gatje bi zavirili da mogu,ali izdvojit cu Bubi i Ameno ulizica...glupa mi ova kategorija najlepsi-cije sam slike videla-Megi daleko ispred svih (ljepota i mladost)..i ostali su lijepi svakako a i oni ciju sliku imam ali ne smijem reci da imam najlepsi odabir avatara... Sjajna, Ema, Andjelka s greskom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
najduhovitiji - Megi, Just, Uther, Canenajdosadniji - Bredpresto Pittnajkreativniji - Jana, Minnie, Nero, Cane, Just i Megi sa najlepsim nikom - Molena, Emanuellasa najruznijim nikom - nema ruznih nickova, svaki je na svoj nacin najbrzi prsti - Lenanajsporiji - jbg ne znamsvadjalica - Ja i Meginajveci folirant - Bredpresto pittnajiskreniji - Just, Molena, Cane, Megi, Montoya, Nero, Minnie, Pikardnajmudriji - Uther definitivnonajnaivniji - msm da je Bubi, iskrena i postena dusa koja uvek nasedne na pricu najvise koristi smajlice - Sjajnanajromanticniji - Panonski galeb, Molena...najodaniji - Molena, Minnie, Cane, Megi, Just, Laya, Nero, Montoyasa najvise klonova - A stra, Senka, Nina najradoznaliji - Megi, Bubi, ja... ima ih josulizica - e ovo stvarno ne znamnajlepsi(videli uzivo-slika) - prednost dajem mladosti i lepoti a to je definitivno Megi, ima prelepe rupice na obrazima kada se smije, oci pune zivota, telo savrseno a ima i drugih koji su lepi npr. Jelena, Minnie, Rakel, Nikita .. itd ali Megi pobedjuje jer mladosti dajem prednostnajlepsi odabir avatara - Emanuella, Molena, Pikard, Sjajna..
Poslednji put menjao *Twilight* dana 09 Jan 2013, 13:07, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
najduhovitiji... Uter,Just(normala),Brut (al slabo ko konta  ),Koja kad ga stigne,SJAJNA breJ (luda u zadnje vreme,ubija) najdosadniji...pe ne znadem,kad ne čitam Pitt,svi nekako ok najkreativniji... hm,ima gi,svi raduckaju po nešto sa najlepsim nikom.. Okano,Molena,Lena sa najruznijim nikom...Koala prepravljena,Uter nam postao drag pa nam se i nick dopada sad najbrzi prsti...Monti i lena,kadpiče kad se zapiče kao singerica najsporiji... reklo bi se Ameno,al svi su spori kad rade usput još nešto svadjalica.. pa nismo bas svadjalice al namćori,ima nas,ja prva,lena,she, najveci folirant...Pitt vodi za dve glave,sem ako to stvarno nije poremećaj najiskreniji...mogu da kažem samo za javno pisanje ko kaže šta misli...Tw,ne umotava najmudriji... Trile i uter najnaivniji.. svako ko nasedne na provokaciju i iz priče "rekao mi onaj" poveruje da je istina najvise koristi smajlice... e pa sad,kako ko i kako koja situacija najromanticniji... Vule,plače na srce smajli najodaniji... Trile,on je kao bunar bez dna sa najvise klonova.. e ja znam,al necu da vam kazem,ave anonimuse sam angazovala po tom pitanju,blah najradoznaliji..svi smo po malo a i nismo,uglavnom volimo da čujemo ulizica...senči al to joj opis posla najlepsi(videli uzivo-slika)... Videla mnoge, i ja reći da je Megi,meni zbog kose najlepsi odabir avatara..Ema,Vule
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 65 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|