Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: Pa Megi ti si rekla da si jednom na nekoj utakmici srela nekog forumasa, i da mu se nisi javila....ahaaaaa, sad sam te  Ja MOZDA ne bih odmah rekla ko sam i sta sam....ali bih ispitivala i glumila zinteresiranost hehehe...a onda bih kroz koji dan na forumu nesto napisala  Molena to je drugo npr da sad ti i ja zivimo u istom mestu....a ja znam tebe sa slika....i slucajno te vidim... a drugo je kad ti neko pridje i kaze , lupam sad "Ti si Megi sa foruma" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa ja bih se upisala istog trena... Pa jesam prepoznala sam tog lika, ali nisam mu naravno prisla. Tako da je bilo isto kao kad sretnes neku poznatu licnost i prepoznas je ali joj ne pridjes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Postavi svoju sliku da vidim je l te znam Eto vidis ipak se slucajnosti desavaju i svet je bas , bas mali. Ocekuj neocekivano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Aaa no, no nisam ja izbegavala njemu prici jer sam lagala nesto o sebi, cak sta vise nisam se sa njim tada nesto ni dopisivala... Nego sramota me bila prici i reci"E ja sam sa foruma" a on sa drustvom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
sanjalica.ns
|
|
Pridružio se: 15 Okt 2012, 11:49 Postovi: 9
|
Molena je napisao: sanjalica.ns je napisao: Molena je napisao: E msm stvarno bi trebao neko 'gore' da umjesa svoje prste da slucajno sretnes nekoga i jos pored svih zivotnih tema da bas podjete da pricate o forumu i da saznate da si bas ti taj nick sa foruma. Ne vjerujem bas u tolike slucajnosti. Hahahha, nisam ni ja verovala, dok mi se nije desilo da igrom slučaja zalutam u neko društvance koje je trenutno međusobno komentarisalo dešavanja sa jednog foruma čiji sam i sama tada bila član, a oni to nisu znali. U prvom momentu iznenađena, zatim nastavljam da slušam, ne komentarišem ništa, naravno... ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif) ...i dalje? jesi se na kraju otkrila...msm jesi li priznala koja si?  Ma nisaaam... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ...., u to vreme bili smo samo poznanici, deca nam trenirala u istom klubu, nismo se značajnije družili privatno, a ni na forumu sa dotičnima nisam imala neki bitniji kontakt..., da su stvari bile drugačije, verovatno bi saznali ko sam. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Ja jedino mogu da sretnem bata Caneta,i uopste se ne bih cudila da se oboje upishamo od smeha! Zabava zagarantovana... Inace,posteno,nemam zelju nikog da sretnem jer mi je zanimljivije ovako... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam do sada upoznao jednu žensku osobu putem foruma i mogu vam reći da su forum i realni svet sušta suprotnost onoga što očekujemo. Jedno je sigurno. NIKADA više, pa ni tada. Kao što reče Sjajna, lepše je ovako. Virtuelno druženje i forumašenje je jedno, a susret je nešto sasvim drugo. Ja sam napravio ogromnu grešku što sam ušao u tu priču, ali srećom sam naučio lekciju i sada mi se ni taj slučajni susret teško može desiti, o namernom da i ne govorim.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Ja bih voleo da negde sretnem Molenu, i da bude isti scenario kao i u njenom PP-u ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Sjajna ono nisu erotski, ono su svedski akcioni pepejovi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Da je srece pa da vise takvih pepejova dobijamo, mi muski ne bi izlazili sa foruma ![[tri.gif] [tri.gif]](./images/smilies/tri.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
e Zglobni, i ja sam dobio jedan, ajde da se menjamo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne postoje slucajni susreti,samo namerni a i te bi trebalo izbegavati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|