Autoru |
Poruka |
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
MeGi je napisao: Anja je napisao: Ocekujes da te saceka poruka,ali nista ![[c.gif] [c.gif]](./images/smilies/c.gif) isti osecaj  U vecini slucajeva me saceka,ali danas ne ![[angry.gif] [angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...želiš jesti, a ne možeš...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
nisi u pravu ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ne mozes odmoriti jer komsija menja stolariju ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
te boli glava pa spavaš preko dana, pa sad ustaneš i nikakav si ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) + jede ti se nešto slatko
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
si prespavala celo posle podne ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
to je zato sto ti komsija isao na zivce 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Danima menja stolariju,tj.nedeljama.Iskreno,mislila sam kada dodjem kuci da je zavrsio sa radovima,ali nazalost,nije.Ne mogu da shvatim kako ga ne nervira da mu se radnici vuku kao creva po stanu?Strasno.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Uh, i ja to ne volim. Ja bih najcesce da mi sve bude gotovo u jednom danu, ali nekada je to nemogucee.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ne smeta mi sto drzi stolariju pored mojih vrata,ma nista mi ne smeta osim masine kojom nesto konstantno razbija.Pre 1.maja je poceo,Boze gde ce mu dusa
|
|
|
|
|
|