Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ono kad sam ja bila, ako se sjecas..nije bilo snijega sve procvjetalo tada  kad sam ja otisla i snijeg vas zatrpao sta ti je rec ovo no to haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kada si ti Molena bila u Beogradu, oko nove godine, snega nije bilo. Da li je posle padao sneg ne mogu da se setim.Mislim da nije. Zato sada pada ovolika kisa. Ovo nije normalno da ovolika kolicina kise padne za dvadesetak dana, sta je bre ovo...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...da kupim oglasnik za posao stvarno viseee sramota da svi na forumu radni,vredni osim mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Casual idi na pijacu pa kupi a ja imam i zbaste
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
znaci ne das. nema veze ja tebe ne bih po ovakvoj kisi terao na pijacu nego bih ti dao bar one neke male sto su nakisele 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
![[angry.gif] [angry.gif]](./images/smilies/angry.gif) gde mi je kisobran
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
šta ja ovde tražim ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
razmisljas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
casual je napisao: kada si ti Molena bila u Beogradu, oko nove godine, snega nije bilo. Da li je posle padao sneg ne mogu da se setim.Mislim da nije. Zato sada pada ovolika kisa. Ovo nije normalno da ovolika kolicina kise padne za dvadesetak dana, sta je bre ovo... o sta je s tobom? gubitak titule ti je pomutio um a oni smetovi i zavejani ljudi, a? to je bilo posle Moli ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|