Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena je napisao: Sto te nerviram?  to ti meni reci, medu slatki, (od kopriva)
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li si nekad derao jarca? ako mislis na kozinog muza,, nisam
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li si nekad udario zensku osobu? ne, jedino ono jastucima kad se maramo pre 'pomirenja'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
papci, mislim da mi je vreme isteklo 'ocete jos jednu turu, nije meni problem
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: papci, mislim da mi je vreme isteklo 'ocete jos jednu turu, nije meni problem I ja mislim da ti je vrijeme isteklo,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Evo poslednje
Da li umes oslikat stihove na sliku ovo sto je sada in po forumu?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile je napisao: Molena je napisao: Sto te nerviram?  to ti meni reci, medu slatki, (od kopriva) Namjerno...poslije cemo da se pomarisemo jastucima he he  Postoji li dio zenskog tijela koji ti se gadi? Imas li zenskog klona na forumu? Cime zena moze da te osvoji?..na sta 'padas'?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Evo poslednje
Da li umes oslikat stihove na sliku ovo sto je sada in po forumu? Photo Shop me zanimao kad je bila verzija 3.05, prva 32-bitna znaci, otvorim neku sliku i preko nje stavim neki tekst, prvo izaberem font, pa velicinu, pa odredim transparentnost, pa .. sta jos.. ne, ne verujem, da bi to sad znao od prve sa svim tim novim online programima
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: Postoji li dio zenskog tijela koji ti se gadi? Imas li zenskog klona na forumu? Cime zena moze da te osvoji?..na sta 'padas'? -ne, ne postoji, iako bas ne preferiram ono lizanje tabana -imam zenskog klona -ako me slusa sta pricam a ne unosi mi se u lice lak sam ja, ne trazim nista posebno od vas
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: Molena je napisao: Postoji li dio zenskog tijela koji ti se gadi? Imas li zenskog klona na forumu? Cime zena moze da te osvoji?..na sta 'padas'? -ne, ne postoji, iako bas ne preferiram ono lizanje tabana -imam zenskog klona -ako me slusa sta pricam a ne unosi mi se u lice lak sam ja, ne trazim nista posebno od vas Samo trazis badava večeru,bauhahahahahah
|
|
|
|
|
|