Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pa pitala sam je l"nova , i receno da je, i vjerujem i Anja je sama rekla nova je. A posumnjala sma odmah da je neki klon....ali posto je nova necu da je prozivam i smaram druge sa pricom o klonovima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tak je.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kritikujem sve niko mi nije pohvalio potpis!!!!!!!!!!!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jesam Ja Megi ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
MeGi je napisao: Kritikujem sve niko mi nije pohvalio potpis!!!!!!!!!!! Hahaaa...joj Megi...pa znaš da sam ja odmah pohvalila... I da dodam...da,osjeti se da fale i Laya,i Molena...ijoš mnogi...i da još dodam da su svi oni dio ovog foruma,bez obzira što trenutno ne pišu...i bez obzira što su zbog svojih privatnih stvari trenutno odsutni... Nadam se da će se svi jednom vratiti...ipak im je ovo 'dom'... 
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Julija bi to rekla duplo duze
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
MeGi je napisao: Pa pitala sam je l"nova , i receno da je, i vjerujem i Anja je sama rekla nova je. A posumnjala sma odmah da je neki klon....ali posto je nova necu da je prozivam i smaram druge sa pricom o klonovima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Marti Misterija ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pohvaljujem Anju -divno se nama uklopila ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma nije
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e baš jeste ![[images/smilies/fightings-smiley.gif] [images/smilies/fightings-smiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/fightings-smiley.gif)
|
|
|
|
|
|