|
Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Zasto nisi vise mod na Senkinom forumu?Razlog?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Cije pisanje ima vecu tezinu Bredovo,Vucicino ili Emino? U kom smislu tezinu? To su tri razlicita pisanja....Emanuella pise onako erotski,podsjeti me na one knjiga tipa "Grabljivica", "Sponzorusa" volim ja to citat Vucica opet romanticna, nekako ozbiljnije pisanje, nekako bas umetnicki,ono kao pravi oni stariji pisci, ne tipa Jelene Bacic Alimpic BradPitt- duhovit stil, opet napise nesto i istinito vezano za forum, al doda da bocne forumase, malo euforije da doda toliko sam kompetentna opisat Sta ti vise lezi karakteru,cije pisanje to sma mislila? Hahahaha kako da znam u sebi imam vise karaktera neki su skriveni pa se zacudim kad izlete i npr dopadne mi se emanuellino seksi pitanje Aj ipak Vucicino najvise
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Megi,sto me odade
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ovako,odrzava se u Novom Sadu Exit festival,i posto tu dolaze ljudi i cijeloga svijeta,pa tako dođu Boss,Picard,Brad,Trile,Mojne,R.O.,Zub...i svi te oni pozovu da izađes s njima na piće,strogo prijateljski,a mozes samo s jednim,koja bi od njih odabrala za drugarsko druženje?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Zasto nisi vise mod na Senkinom forumu?Razlog? Kad mi dosao taj period, prvi put da me forum stvarno smorio, udjem na forum,a da ne znam sta lupiti,kakvu glupost, valjda zbog preopterecenja, zbog prepiranja, citam druge kako glume, pa njihove nesuglasice, i znam ja tako shvatiti ponesto ozbiljno i zaludim se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al Hvala Bogu proslo je... Drugi razlog je, jer nisam ja za to, vredjam , provociram, i da budem mod? Ne bi bilo fer da sa jednim nikom vredjam forumase a sa drugim glumim vlast , upozoravam ih da ne vredjaju ne spamuju itd kad ja sve to radim, i ne mogu prestati...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ovako,odrzava se u Novom Sadu Exit festival,i posto tu dolaze ljudi i cijeloga svijeta,pa tako dođu Boss,Picard,Brad,Trile,Mojne,R.O.,Zub...i svi te oni pozovu da izađes s njima na piće,strogo prijateljski,a mozes samo s jednim,koja bi od njih odabrala za drugarsko druženje? Verovatno Picarda.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ovako,odrzava se u Novom Sadu Exit festival,i posto tu dolaze ljudi i cijeloga svijeta,pa tako dođu Boss,Picard,Brad,Trile,Mojne,R.O.,Zub...i svi te oni pozovu da izađes s njima na piće,strogo prijateljski,a mozes samo s jednim,koja bi od njih odabrala za drugarsko druženje? Verovatno Picarda. To sam i mislio,iskrena si,,,,,
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li mislis da je glupo da osoba koja je akademski gradjanin ne zna sta znaci termin sujeta?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Zasto nisi vise mod na Senkinom forumu?Razlog? Kad mi dosao taj period, prvi put da me forum stvarno smorio, udjem na forum,a da ne znam sta lupiti,kakvu glupost, valjda zbog preopterecenja, zbog prepiranja, citam druge kako glume, pa njihove nesuglasice, i znam ja tako shvatiti ponesto ozbiljno i zaludim se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al Hvala Bogu proslo je... Drugi razlog je, jer nisam ja za to, vredjam , provociram, i da budem mod? Ne bi bilo fer da sa jednim nikom vredjam forumase a sa drugim glumim vlast , upozoravam ih da ne vredjaju ne spamuju itd kad ja sve to radim, i ne mogu prestati... Politicari nemaju privatni zivot Ok ako je to tvoje misljenje ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
nosis li carapice kad ti progleda prstic kroz njih? ti se desilo da odes u wc i izadjes sa suknjom upasanom u gacice? si se nekad olesila od alkohola?
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|