Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kojim bre asocijacijama?
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Mojne je napisao: Iskra je napisao: evo ja poslušala Mo.. i danas nisam izašO ceo dan sam sedeo u kuČi ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) sedeO ponovo prdiš pišeš da nisi izašla nigde ko ni ja danas a da bi asociralo na mene pišeš u muškom rodu eto kakvim
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
šta tripuješ.. kakve veze moje pisanje ima sa tobom moj problem je u kom rodu ću da pišem
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ma daj, 12. godina trpim putem komunikacije, prvenstveno mobilne
dokazivanje o praćenju, gde sam bio , šta sam radio.. itd
kao i ovde od Vučice kad sam bio u res. Snežana, da li imam tablet, pijem li tablete i čitanje sms poruka koje sam ja napisao
što je najgore još uvek krijete guzice iza tih slika i ko pizde prozivate
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nit znam šta trpiš 12 godina a i pravo da ti kažem ne zanima me na ostalo ti neću ni odgovoriti ti ako imaš problem a imaš očito u levom gornjem uglu imaš dugme .. tu ti piše LOGOUT stisneš i izadješ malo napolje. mene si našao da se svadjaš.. begaj bre ja još uvek hvala Bogu imam sa kim u kući i da se svadjam ako mi je do toga a i da se nasmejem i ne moram ovde da se istresam na forumaše.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
" ... i mir u svetu ." 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o daaa...i mir u svetu ![[high-five.gif] [high-five.gif]](./images/smilies/high-five.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iskra je napisao: nit znam šta trpiš 12 godina a i pravo da ti kažem ne zanima me na ostalo ti neću ni odgovoriti ti ako imaš problem a imaš očito u levom gornjem uglu imaš dugme .. tu ti piše LOGOUT stisneš i izadješ malo napolje. mene si našao da se svadjaš.. begaj bre ja još uvek hvala Bogu imam sa kim u kući i da se svadjam ako mi je do toga a i da se nasmejem i ne moram ovde da se istresam na forumaše. Ovo je ozbiljan post,ali izvini iskra meni je tako smesan ahhahah Hvala ti:)) ali dobro si rekla sve
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
umem i ja nekad biti ozbiljna.. si videla a smešno i meni sad kad pročitam nećeš verovati da sam x-puta napisala post .. toliko dugačak da (zamisli sad onog smajlija koji bljucka) pošto samo mogu da koristim prvu stranu smajlića elem šta sam htela reći.. a da i onda uzmem pa izbrišem i napišem neku glupost..ili stavim samo smajli
|
|
|
|
|
|