Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...ova iz Magazina trabunja o tome kako bi sve seke ljubile mornare...e pa moja ljubi konobara...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kad če doči vreme da mene prate na aerodrom ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A kamo bi ti mlada damo? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hahah i ja bi malo kod dece al sad im ide tata.. a ja ako Bog da na jesen a što se tiče mojih dok ne vidim da se vrate ništa im više ne verujem svi odose na 6 meseci i svi ostaše ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa tako i ti Iskrice...kaži da ideš na dva tjedna i nema te iduće dvije godine... 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hahaha ma znaju oni za jadac zato i neče da me puste ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: ...ova iz Magazina trabunja o tome kako bi sve seke ljubile mornare...e pa moja ljubi konobara... hahahah Gigic u tim godinama meni su konobari bili najzanimljiviji i naprivlacniji frajeri  ..sve znaju i svi ih znaju hehe a sada kad pogledam..ne zna se koja je opcija gora...mornar ili konobar
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Referenca na priču iznad ... Danas moja ćera i ja sedosmo popiti piće u nekoj bašti; nakon što je konobar otišao primivši porudžbinu ona reče: "Kad kelner počne da mi trepće znam da sledi nevolja" 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
iiiii.... jel bilo nevolje