Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
sta ces biti kad porastes?
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Emanuella je napisao: sta ces biti kad porastes? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) џангризава баба ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vucice ko je bio pravu, Jung ili Frojd 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Evo ovako...Casual ovo je za tebe... Mene si nazvao monahinjom,ok tvoje misljenje postujem,ti si odgovarao na svako trece pitanje,jer ti pitanja nisu bila po ukusu,a sada postavljas "vruca" pitanja...Jel mislis da to nije u redu? ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
- Jesi li nervozna kada si u Pms-u? - Da li ti je odavde zasmetalo ijedno pitanje? - Sta mislis o forumasima koji imaju primedbe na pitanja? - Volis li da menjas frizure-boju kose? - Najdrazi predmet iz detinjstva ti je....? - Od cega si zavisnik?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kad ti se neko dopada,da li ispostujes normative u smislu drzis ga na uzici par dana uz sve one sitne provokacije koje uz to idu da pomisli kako te je on navatao,ili preuzimas inicijativu i zgrabis stvar u svoje ruke,smesta...jer moze brzo da te prodje! 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Вучица je napisao: Emanuella je napisao: sta ces biti kad porastes? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) џангризава баба ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kako da te trpim kad se ozenimo bolje budi pljackas banke
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Andjeo sa greskom je napisao: Evo ovako...Casual ovo je za tebe... Mene si nazvao monahinjom,ok tvoje misljenje postujem,ti si odgovarao na svako trece pitanje,jer ti pitanja nisu bila po ukusu,a sada postavljas "vruca" pitanja...Jel mislis da to nije u redu? ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Andjele da ne spamujemo sad, kad zavrsi Vucica, odgovoricu. Moze?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Vucice ko je bio pravu, Jung ili Frojd  по мени су обојица у праву... мада тврдим ко и Јунг да се овај Макени млого бре бавио пренаглашеном сексуалношћу а сам је био едиповац или сам ја тој умислела... а јопет овај Јунг је волео млого да *аки теоретски и то... ма... сада у овом 21 веку сви се баве *цем и *ком ко да је то једино битно и ко да је то смисао живаота (мсм јесте када су у питању дечица која се из љубов раџају) извини на овакав одговор али отприлике је то то
|
|
|
|
|
|